2777
2789
عنوان

سلامتی

68 بازدید | 13 پست

دوستان از تپش قلب دارم دیونه میشم موقعه ای میخوا بم بیدارمیشم مخصوصا صبحا حتما باید پروپرانول بخورم الانم دارن

من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من یسره تپش قلب دارم فقط پرانول ده بخور بیست نخوری خیلی قویه منم میخ ذم موقع هایی ک بیشترمیشه ضر ...

اره خسته شدم ، دکترگفت افتادگی میتراله ، چیزی نیست ، ولی من خسته شدم

اره خسته شدم ، دکترگفت افتادگی میتراله ، چیزی نیست ، ولی من خسته شدم

منم دختربودم یکم افتادکی داشتم گفت عادیه ولی وارسال رفتم گفت نداری همش ازاسترس و اعصابهئمن اخه یمدتم نفسم میگرفت کلا بادوتاقرص خوب خوب شدم..ولی تپش قلب الانم زیاددارم مخصوصا راه میرم و یدفعه ک میشینم فقط پرانول کارسازه حتمابخور

دوبارکاربریم تعلیق شده  به درخواست خودم جدید نیستم
فقط تپش قلب داشت

اره معدشم دردمیکرد الان خیلق بهتره

رب خرمالو رو کیلویی ۶۰ تومن میخریم مصرف میکنه عالیه

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

[QUOTE=117443454]منم دختربودم یکم افتادکی داشتم گفت عادیه ولی وارسال رفتم گفت نداری همش ازاسترس و اعصابهئمن اخه یمدتم دقیقا وقتی راه میرم نفسم میگیره

[QUOTE=117443454]منم دختربودم یکم افتادکی داشتم گفت عادیه ولی وارسال رفتم گفت نداری همش ازاسترس و اع ...

قلبامون ضعیفه حتی بمن گفت الان سالمی ولی اکرتپش قلبت بالاس ک تودستکاه الان نیس برو مراکز دولتی ی ذستکاهیه گفت اجاره کن بیست چهارساعت میزارن رو قلبت نتیجشو برام بیار....من افتضاحم مثلدشمانیستم بیشترک میشینم تازه شروع میشه بایذ فقط اعصابو راحت کرد هنجی ازااعصاب و استرسه 

خطرناکه یعنی

والا دکتراک میگن ازاعصابه چیزی نیس خطرناک نیس من چندساله دارم دریچه میترالت هم عادیه توزنامیشه پس خطرنداره

والا دکتراک میگن ازاعصابه چیزی نیس خطرناک نیس من چندساله دارم دریچه میترالت هم عادیه توزنامیشه پس خط ...

اون دستگاه توش قلبو اندازه گیری میکنه