2777
2789

سرامیکه وسطش فرشه

برا وسواسیا و اونایی که زیادی رو تمیزی حساسن موکت باشه بهتره چون سرامیک کثیفیش زود معلوم میشه اونوقت دائم میخوان تمیز کنن

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیپسندم.هم قشنگ نیست هم شستنش سخته‌‌.پسرم بچه بود یهو میدیدی بستنی تو دستش داره تو خونه رژه میره.تا چیزی میریخت زمین فورا با یه دستمال تمیز میشد.دختر جاریم ۱۰ بار جیش و پی پی کرد تو خونه من بدبخت😷😷شانسی که آوردم کف سرامیک بود با یه شست و شو تمیز شده.موکتو چه جوری از زیر تخت یا مبل ها درمیاوردم یا کجا میشستمش!؟سخته موکت. 

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
من نمیپسندم.هم قشنگ هم هم شستنش سخته‌‌.پسرم بچه بود یهو میدیدی بستنی تو دستش داره تو خونه رژه میره.ت ...

از این جهت خوبه. از لحاظ شستشو و آبکشی سرامیک بهتره و راحت تر آبکشی میشه

چه برعکسیم 😊 جارو کردن فرش که خیلی سختتره

من خودم الان فرشا رو دادم شستن دیگه ننداختم تا بمونه شب عید..همه خونه موکته..فقط یه فرش 12 انداختم وسط اصلا اینجوری دوست ندارم..فرش آشپزخونه رو هم ننداختم..از بس دستمال کشی میکنم اعصابم خورد میشه..همش حس میکنم لکه یا غبار داره..شاید روزی دو یا سه بار دستمال بکشم..اگه قرار بود همیشه اینجوری باشه یا کل خونه سرامیک باشه دیوونه میشم..

آره.خیلی بهتره سرامیک.فقط دوتا بدی داره.یکیش اینکه تا ظرف میوفته فوری میشکنه و  تیکه تیکه میشه.یکی هم اینکه اگرآب بریزه بچه بامخ میخوره زمین🤕بچم به اندازه موهای سرش خورده زمین🤕

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

اتفاقا من وسواسم، وسواس به پاکی و نجسی دارم نه تمیزی و کثیفی. همه اش حس میکنم همه جا نجسه😔

میگم کاش همه رو فرش میکردم سالی یه بار میدادم قالی شویی و راحت، الان به نظرم همه سرامیکا نجسه😔😔😔

گروه قرمز❤️ وزن 
آره.خیلی بهتره سرامیک.فقط دوتا بدی داره.یکیش اینکه تا ظرف میوفته فوری میشکنه و  تیکه تیکه میشه. ...

پسر منم همینطور 

چندین بار از پشت بامخ خورد زمین

خودمم چندین بار اسکی رفتم خخخ

اتفاقا من وسواسم، وسواس به پاکی و نجسی دارم نه تمیزی و کثیفی. همه اش حس میکنم همه جا نجسه😔 میگم کا ...

منم بخوام بهش فکر کنم داغون میشم. چون رو نجس پاکی حساسم. 

تا جایی نجس میشه سریع آب میکشم و دیگه بهش فکر هم نمیکنم. 

بچه ها و شوهرمم سعی میکنم زیاد روشون دقت نکنم که چیکار میکنن. چون زمینه ی وسواسو دارم

پسر منم همینطور  چندین بار از پشت بامخ خورد زمین خودمم چندین بار اسکی رفتم خخخ

😂😂😂

یه سری باردار بودم پاهام ۱۸۰ باز شد😯😁

برا منم سرامیک وسطش فرش. میخوام موکت کنم بچه کوچیک دارم میترسم بیفته سرامیک خطرناکه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿