2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رسیدن نمی خواد 

یه چیزیه که همیشه اتفاق میفته

من بابونه دم میکنم سردردم کم شه همین 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

فوقش یه قرص آهن یا آبجوش نبات بخورم

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

غذاى مقوى طبع گرم

رعايت بهداشت شخصى

دمكرده نعناع يا دارچين يا پونه يا اسطوخودوس يا چاى نبات زعفرون و ...

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
والا بعضیا رو دیدم از این کارا میکنن

اخه فقد چیزای شیمیایی وارد بدن میکنن بهتره چیزای مقوی بخوریم برای تقویت هم سالمه هم خوشمزه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

من همیشه انقد حالم بد میشه تیم نجات میان نجاتم میدن😂🤦🏻‍♀️

انقدر ک همه عادت کردن تقریبا هر ۲،۳ بار کارم ب سرم میکشه 

نوروبیون هم خودم یا کسی برام میزنه

الانم دقیقت تو ایندحالت مزخرفم تازه ازدواج کردیم ، کلا نرفته ۲ روز سرکار منو داری کنه

یادم تورو فراموش..