2777
2789
عنوان

شما بگید چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 39 پست
متاسفانه عراقم بدبختیم اینه مدارکمو تو گاوصندوق گذاشته تروخدا دعام کنید خیلی دوسش داشتم ازدواجمون عش ...

اوه عراق...

چیزی از قوانینش نمیدونم عزیزم 

امیدوارم خدا کمکت کنه💜💜💜

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
بچه داری؟ دفعه بعد کتکت زد برو پزشک قانونی اگه یچت کوچیکه که حضانت رو تا 7 سال بهت میدن  و 9 ...

حاملم بچه اولم بخاطر مادرش سقط شد 

کلی اسیب جسمی دیدم دکترم سر این گفت نباید جوش کنی سنگینی برداری 

ای خدا میخوام فقط بمیرم مخم داره سوت میکشه چطور میتونه مرد من تحقیرم کنه خداوکیلی کارم اشتباهه؟؟ داداششو دیدم تو بیمارستان چیزی نگفتم مامانش اینا هم اوکین باهاش چیزی نگفتم ولی اینکه اون زنیکه بیاد وقتی شوهرم بخاطر اون بهم بی احترامی میکنه حق من نیست دیگه ببرم طلاق بخوام؟حتی خواهر شوهر ۱۵ سالم منو میبینه یه سلام نمیکنه از کوچیک بزرگ سلام نمیکنن بهم یه ادم بی ارزش فرضم کردن 

💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاشو اشکاتو پاک کن یه فکر اساسی واسه زندگیت بکن

فکرشو کردم صبرشو ندارم 

دلم پر از کینس میترسم باز خر بشم 

میخوام زودتر برگردم ایران دارم دیوونه میشم همش کابوس همش ناله تو خواب ....خون دماغ میشم خیلی وضع خرابه

پاشو اشکاتو پاک کن یه فکر اساسی واسه زندگیت بکن

بنظرت فردا میارنش خونه احتمالا پله بهونه کنه نیارنش تو اتاق و پایین بمونه منم که پامو پایین نمیزارم مامانه هم دنبال فرصته اینارو بهم نزدیک کنه تا زندگیمو خراب کنه من چکار کنم 

بروش بیارم که زن داداشت دیروز پیشت چه غلطی میکرد ملاقاتی واسه چی باید بیاد واسه چی مادرت باید به شوهرش بگه زنشو بیاره شوهرمو ببینه یا نه سکوت کنم ولی دیگه زندگی بکامش زهر کنم؟

فکرشو کردم صبرشو ندارم  دلم پر از کینس میترسم باز خر بشم  میخوام زودتر برگردم ایران دارم ...

اول سعی کن با خر کردن مدارکتو بگیری!نتونستی برو سفارت ایران تو عراق

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
اول سعی کن با خر کردن مدارکتو بگیری!نتونستی برو سفارت ایران تو عراق

من فقط باید صبر کنم بعد زایمانم رفتیم ایران دیگه برنگردم والا غیر این صورت اصلا نه حق بیرون رفتن دارم چون پامو بزارم بیرون تهمت شرفرو میچسبونن بدتر 😔😔😔😔

جالبیش میدونی چیه؟! پسر عممه مادر شوهرمم عممه  ......

منم کشیدم عزیزم درکت میکنم غریبه سگش شرف داره به بعضی فامیلا

حرف و سخن نشخوار آدمیزاده دهن آدم زنده به علامت حیات دائم باید بجنبه یا با خوردن یا با حرف مفت👍👍👍👍👍
منم کشیدم عزیزم درکت میکنم غریبه سگش شرف داره به بعضی فامیلا

خدا نجاتم بده فقط همین😔عذابم بخاطر دفاع هایه شوهرم از مادرشه

خدا نجاتم بده فقط همین😔عذابم بخاطر دفاع هایه شوهرم از مادرشه

بعضی مادرشوهرا یه جور رفتار میکنن که انگار خودشون قراربوده زن پسرشون بشن عروس درسته دختر مردمه اما باید اینم در نظر بگیرن که اگه یکی مشابه رفتار خودشون رو با دخترشون کنه چه حالی میشن اما اکثرا براین اعتقادن که مرگ خوبه اما واسه همسایه

حرف و سخن نشخوار آدمیزاده دهن آدم زنده به علامت حیات دائم باید بجنبه یا با خوردن یا با حرف مفت👍👍👍👍👍
بعضی مادرشوهرا یه جور رفتار میکنن که انگار خودشون قراربوده زن پسرشون بشن عروس درسته دختر مردمه اما ب ...

هه دخترش فقط بلده گوشی دستش بگیره بره تو اتاق ..... یکبارم نشد جوابشونو بدم پتشونو بریزم رو اب یا دخترشو رسوا کنم باتموم تهمتایه شرفی که زد

هه دخترش فقط بلده گوشی دستش بگیره بره تو اتاق ..... یکبارم نشد جوابشونو بدم پتشونو بریزم رو اب یا دخ ...

چرا عزیزم از چی میترسی

چرا عزیزم از چی میترسی

از اینکه بچم بی پدر مادر بشه این ترسمه از اینکه دشمن شاد بشم 

از اینکه بچم بی پدر مادر بشه این ترسمه از اینکه دشمن شاد بشم 

حق داری عزیزم اما یه جور غیرمستقیم به مادرو خواهر شوهرت حالی کن که ازشون آتو داری تا کمتر اذیتت کنن