2777
2789
عنوان

بسته پیشنهادی شما برای فردا ناهار

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 80 پست
قیمه بادمجون خخخ خورشت بادمجون حلیم بادمجون کشک بادمجون میرزاقاسمی ترش قاسم بادمجون شکم پر لا ...

عجب چیزیه بادمجون اما سرخ ک میکنی پر روغن میشه

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

قیمه بادمجون خخخ خورشت بادمجون حلیم بادمجون کشک بادمجون میرزاقاسمی ترش قاسم بادمجون شکم پر لا ...

ترش قاسم چیه

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب چیزیه بادمجون اما سرخ ک میکنی پر روغن میشه

آره دستمال روغن گیربزار قبلش ی دوساعتیبع برش دادن نمک بزن بزار ی گوشه آب تلخاش بمون توظرف بعدسرخ کن روغن کمتری میبره

چه دلنواز اومدم اما با ناز اومدم😁
همون میرزاقاسمیه باگوجه بیشتر

اهان پس اینم درست کردم