2777
2789

دوستان راه حلی می خام ک خودتون تجربه کردید و نتیجه دیدید خیلی حالم بده واقعا اعصابم دیگه نمی کشه خدا خیرتون بده

شبا زیاد بهش مایعات نده

البته دختر من ۳ سالشه ولی اگه خیلی مایعات بخوره  منو  بیدار میکنه می برمش دستشویی . 

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزای گرم بده بخوره نبات و زنجبیل رو بجوشون بده بخوره

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

قبل خواب مایعات نده دستشویی ببرش دعواش نکن از همه بهتر خیلی زود برو روانشناس مشکل بچه تو ریشه یابی کن خیلی  راحت مشکلت حل میشه

آخرین امیدم صلواتهای شماست میشه برای حل مشکل ازدواج خواهرم یه صلوات بفرستید  🙏
شبا زیاد بهش مایعات نده  البته دختر من ۳ سالشه ولی اگه خیلی مایعات بخوره  منو  بیدار ...

نمیشه ندم هرکار میکنم تا لحظه آخر مدام آب میخوره هر خوراکی دیگه هم بدم یا حواسش پرت کنم باز نمیشه 😔بعدم باز میبرم دستشویی آخرین لحظه جیش میکنه میخابه ولی بازم نصف شب جاشو خیس میکنه 

نمیشه ندم هرکار میکنم تا لحظه آخر مدام آب میخوره هر خوراکی دیگه هم بدم یا حواسش پرت کنم باز نمیشه 😔 ...

شبا یه مدت خودت بلندش کن ببرش . تا عادت کنه .‌  خودت بیدارشو ببرش

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁

عزیزم طبع بچتون سرد و مرطوب شده از استرس دورش کن خوراکیها ی کارخونه ای فست فود و غذاهای سرد بهش نده مخلوط سه شیره خرما گردو کنجد عسل ارده بهش بده رو غذاش دارچین بپاش و زیرش پتو بنداز موقع خواب .طبعشو گرم کنی شب ادراریش درست میشه . شب تا حس کردی تو جاش وول میخوره از جات بپر با خوش اخلاقی ببرش دسشویی بغلش کن بوسش کن برش گردون سرجاش میدونم سخته ولی از شستن ملافه های جیشی راحت تره و اخر اینکه دعواش نکن 

از فردا امتحان میکنم بخدا اگه جواب بده دعات میکنم

ایشالله جواب میگیری عزیزم

برا یه لینک میفرستم توش روغن سیاه دونه اصل داره اگه خواستی از اون بگیر

راستی پسرمنم ۳ سالشه ماهی یکی دوبار جاشو خیس میکنه ولی میگن طبیعیه پسر شما هرشب خیس میکنه؟