2777
2789
زنگ بزن بهش من جات بودم ب جا نی نی سایت الان با اون حرف میزدم

عزیزم اونجا (پمحل کارش)اصلا موبایل آنتن نمیده . حتی پیامک هم بهش نمیرسه و این بیشتر دلتنگ و نگرانم می کنه. انشااله که فردا به سلامتی برگرده.

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشم ک فوت شده😓😓😢😢 مامانم ک خونه ی اون یکی داداشمه رفته دو روز بمونه خاهرم  ویکی ک ...

بهشت مبارکش باشه خدا رحمتش کنه عزیزم،،چرا نمیشه بهش رسید کار نشد نداره

و زمینی که قسم خورد شکستم بدهد و زمان چنبره زد کار به دستم بدهد...

امشب دلتنگ پدرم هستم خیلی زیاد.امروزپدربزرگم بیمارستان بستری شده وقتی روی تخت بیمارستان دیدمش یادروزای پدرم توبیمارستان افتادم داغ دلم تازه شد.انگارآهن داغ گذاشتن روی قلبم

توعاشق ترین مردزمینی.انقدرکه با گرمای عشق ومحبتت بالاخره یخ قلبمو بازکردی
امشب دلتنگ پدرم هستم خیلی زیاد.امروزپدربزرگم بیمارستان بستری شده وقتی روی تخت بیمارستان دیدمش یادروز ...

خدا رحمتش کنه عزیزم ایشالله پدر بزرگت زودی خوب بشه 

ای جانم😘 اره همدانم برف بارید هفته ی پیش جوری که الان تو کوچه ها و حیاط هست  الان که داره ب ...

وااااای خدا،برف عالیه،کاش بتونم تا اون موقع یه همدان بیام،دلم لک زده بخدا

همدان و برفاش و سرماش😍😍😍

عااااالیه،خوشبحالتون که تو این شهر خوش اب و هوا و خوشکلی زندگی میکنین😍

من و سوهرم تصمیم داریم بازنشستگیمون و بیایم همدان بمونیم برای همیشه😍😅

🧿
نامزدمه😭 قهریم باهم دو هفتس😔 خونشونه. بعد ۶ سال بهم رسیدیم ولی همه چی داره از هم میپاشه همممه چی.& ...

عزیزم اگه واقعا همدیگه رو دوست دارین و میخواین باهم زندگی کنین گذشت داشته باشین.قهر کردن طولانی اصلا خوب نیست . من دوساله ازدواج کردم حتی نذاشتیم یه روز هم قهرمون طول بکشه. اختلاف نظر بین همه ی زوجا هست ولی باید حلش کنیم با گفتگو و گذشت

.
وااااای خدا،برف عالیه،کاش بتونم تا اون موقع یه همدان بیام،دلم لک زده بخدا همدان و برفاش و سرماش😍😍 ...

به امیدخدا عزیزم❤

اره همدان شهر خیلی قشنگیه 

خوش اب وهوا 

مخصوصا تابستونا 

ازسرماش که دیگه نگم خودت میدونی😅 

همدانم مثل تهران و بقیه شهرا الوده بود امروز به لطف باد هوا پاک شد 

شما کدوم محله زندگی کردی؟

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤  
نامزدمه😭 قهریم باهم دو هفتس😔 خونشونه. بعد ۶ سال بهم رسیدیم ولی همه چی داره از هم میپاشه همممه چی.& ...

اگه دوس داری نزار بپاشه هیچوقت نزار طولانی قهر اشین ایجور رابطه سرد میشه

به امیدخدا عزیزم❤ اره همدان شهر خیلی قشنگیه  خوش اب وهوا  مخصوصا تابستونا  ازسرما ...

بعثت و جهان نما بودیم عزیزم،دانشجو بودیم اونجا با شوهرم،

چه دوران خوبی بود،کلی خاطره خوب داریم ازون جا

🧿