2777
2789

شب جمعه اس هر کی تونست برای همه رفتگان یه فاتحه بخونه

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم که دیگه ندارمش  صب زایمان دارم و چقد دلم میخواست اونم بود

الهی😔

خدا دخترتو فرستاده تاهمدمت بشه❤🤗

اسم دختر با پ

پریاس

پریا 

من این دوتارو دوس دارم😋

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤  
بیا همدان گلم🤗 داره باد میاد شدید😖 شما کجا هستین؟

ای جااااانم،همدانی هستی؟😘

ما تهرانیم

من ۴سال همدان زندگی کردم،دلم لک زده برای همدان😍

برف اومده؟به نظرت عزیزم تا ۲۰روز دیگه برف دارین ؟

🧿
ای جااااانم،همدانی هستی؟😘 ما تهرانیم من ۴سال همدان زندگی کردم،دلم لک زده برای همدان😍 برف اومده؟ ...

ای جانم😘

اره همدانم

برف بارید هفته ی پیش جوری که الان تو کوچه ها و حیاط هست 

الان که داره باد میاد 

شاید برف داشته باشیم چون قراره هفته اینده ۱۰الی۱۵درجه کاهش دما داشته باشیم😖

همدانه و برفش🤗😋

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤  
اول خدا دوم خدا سوم  خدا  بعد مادرم بعد مادرم بعد مادرم

عزیزم😔