2777
2789
عنوان

با شوهرم چیکار کنم؟

580 بازدید | 53 پست

سلام،

از اول آدم و هوا میگم براتون، 

خاله ام مزون داره تو بازار، برای, عروسی داداشم سال 94 مادرم رفت یه پارچه گرون قیمت خرید با سنگای گرون اتریشی، 

"اینکه میگم گرون منظورم اینه که خب وقتی گرون خریده و برای عروسی پسرشه دوست نداشت لباسش خراب بشه"

خاله ام اصلا کارش خوب نیست، اصلا. 

مادرم و خواهراش رفتن بازار و پارچه خریدن ولی به خاله ام نداد براش پیرهن بدوزه، داد به غریبه، 

خاله امم بهش برخورد و با اینکه مادرم برای حنابندون و عروسی دعوتش کرد با این حال نیومد، 

حتی برای عید منو خواهرمم دعوتش کرد ولی بازم نیومد، 

حالا دیگه همه بچه های خاله ام هر کدوم یه وری رفتن، 

یه دخترش دانمارک، اونی یکی دخترش شمال، پسرشم کانادا، 

مامانم وقتی پسرش رفت، زنگ زد بهش و دلداری داد و حتی دعوتش کرد خونشون، ولی نیومد، 

با این حال یه روز رفت خونشون که احساس تنهایی نکنه، 

ولی اون دریغ از اینکه یه زنگ به مامانم بزنه یا بره خونشون. 

حالا از شوهرم بگم: 

شوهرم تهیه غذا داره، خداییش غذاهاش هم حرف نداره، 

هفته دیگه چهارشنبه دختر خاله ام از دانمارک میاد، 

شب چله ایی خاله ام به شوهرم سفارش شام داد، 

ولی چون خاله ام نه عروسی منو داداشم اومده نه دیدن خونمون و نه دیدن بچه هامون، 

من تصمیم دارم که خونه اش نرم. 

به شوهرم گفتم اگر نیاد خونمون من نمیرم، 

شوهرم میگه سفارش داده، 

من سفارشش رو میزنم، حتی خودمم براشون میبرم، 

اگر با اسنپ غذا بفرستم 50 تومن پول اسنپ میشه خدا رو خوش نمیاد، 

گفتم بابا خاله ام اصلا دعوت نکرده، نگفته تشریف بیارید منتظرم، 

فقط ماها رو جز مهمونا حساب کرده همین، 

میگه من از خاله ات بدی ندیدم پس میرم، 

میگم مگه این بچه تو نیست؟  مگه من زن تو نیستم؟  پس وقتی نه دیدن بچه ات اومده نه عروسیت پس چه رفتنی؟  

گوشش بدهکار نیست، 

چیکارش کنم؟  

اصلا پشت من نیست، اصلا حامی من نیست، نمیگه عزیزم چون تو نمیری منم نمیرم، تو حق داری، 

میگه خودم غذا رو میبرم، 

میگم خب بری اونجا بهت اصرار میکنن که بری بالا، 

بعدا زشت نیست که من نیستم و باهات نرفتم؟  

میگه میرم بهشون میگم دعوت نکردید نیومد. 

مرا که طاقت این چند روز دنیا نیست، چگونه حوصله جاودانگی باشد؟  

منبه شما حق می دم. همسرتون می تونن از یه دوست یا آشنا خواهش کنن که غذا رو بفرستن منزل خاله تون

تصمیم من برای حضورم در نی نی سایت و اینکه به چه میزان فعالیت کنم یا نکنم تصمیمی کاملن شخصی هست. من اگر در تاپیک های شما حضور پیدا می کنم به این دلیل هست که وقتی کاربری در تبادل نظر تاپیک درج می کنه درحقیقت درجستجوی عقید دیگران درباره مسئله یا مشکلشه. پست گذاشتن بنده هم در تاپیک های شما هم به هیچ وجه به این معنا نیست که تصور می کنم عقاید من وحی منزله. خیر، من تنها و تنها عقیده م رو بیان می کنم. اگر به هر دلیل تمایل ندارید در تاپیکتون حضور پیدا کنم می تونید این موضوع رو صراحتن بیان کنید. اما هرگز و هرگز تلاش نکنید من رو به خاطر حضورم در اینجا مود اهانت قرار بدید. این ار علاوه براینکه رفتار غیراخلاقی بسیار زننده ای هست، مفید به فایده هم نیست. من به خاطر خوشایند اعضا در اینجا عضو نشدم که به خاطر نارضایتی شون بخوام از اینجا برم. نی نی سایت یک سرگرمی و وقت گذرونی برای من هست و انتخاب اینکه سرگرمی من چی باید باشه هرگز برعهده شما نیست. اگر درباره حضور آقایان در اینجا سوال یا شبهه ای دارید می تونید به این تاپیک مراجعه کنید:                                                                                      b2n.ir/589626        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت ميترسه خالت ديگه بهش سفارش غذا نده😑😑😑

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔

اکه شوهرت خوشنام و شناخته شده ست ایشونم مثل یه کاسب باهاش برخورد کردن و پیشش سفارش دادن.‌ آشنایی شما این وسط براشون بی تاثیر بوده. بذار شوهرت مثل وقتی یه مشتری غریبه داره کارشو بکنه،انگار نه انگار که خالته. نرفتینم نرفتین فدای سر نازنینت‌. ول کن حوصله داری

منبه شما حق می دم. همسرتون می تونن از یه دوست یا آشنا خواهش کنن که غذا رو بفرستن منزل خاله تون

مرسی ممد از نظرت☹️

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶

خب میگه من باهاشون مشکلی ندارم که نرم خونشون، 

به من عزت و احترام گذاشته و دعوت کرده، 

میگم کدوم دعوت؟؟؟؟  

میگه اصلا هر سفارشی که به من میخوره من خودم براشون میبرم، حتی اگر قله قاف باشه بازم میبرم 

مرا که طاقت این چند روز دنیا نیست، چگونه حوصله جاودانگی باشد؟  

خالت خیلی زرنگه 

چون تهیه غذا دارید وکار باکیفیت هم ارائه میدید سفارش داده

وگرنه عمرا ارتباطی برقرار نمیکرد

اینو شوهرت باید بفهمه و فقط مثل یه مشتری عادی برخورد کنه

چون در هرصورت خالت آدم ناراحتیه چه خوبی کنید چه بدی بهش برمیخوره

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

بنظرم خالت مغروره و از نظر اون همینکه غذا از جای شما سفارش داده با اینکه میتونست از بیرون بگیره به شما اعتماد کرده یه نوع عذرخواهیه‌... کاریکه مادرتون برای لباسش نکرد😐