سلام دوستاي گلم ٦ ماهمه بچه دوممه دختره اسم پسرم باربد اسم هم وزن ميخوام مهم نيست كه اولش ب باشه يا نباشه يكم هم شبيه باشه كافيه به غير اسم باران و بارانا و بهار و بنيتا اگر اسمي مد نظرتون هست بگين خودم دنيز دوست دارم امادگفتم ببينم اسم ديگه اي پيدا ميكنم
باربد اسم پسرانه است، معنی باربد: [(بار = رخصت، اجازه + بد/ badـ/ و/ bodـ/ (پسوند محافظ یا مسئول)]، 1- خداوندِ بار (بارگاه)، پردهدار؛ 2- (اَعلام) نوازنده و موسیقی دان معروف دربار خسرو پرویز. نام او در پهلوی به صورتهای پهربد و پهلبد و در منابع عربی به صورت بَهلبَذ به کار رفته است.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لطفا لایکم نکنید مگه اینکه سخنِ خیلی حکیمانه و گهرباری گفته باشم😁اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن❤من آدم مهربونی ام فقط خسته ام میفهمی؟خسته!ولم کنین ولم کنیییییییییین😐☹😅
والا كلي گشتم اصلا اسمي كه به دلم بشينه پيدا نكردن
باربد اسم پسرانه است، معنی باربد: [(بار = رخصت، اجازه + بد/ badـ/ و/ bodـ/ (پسوند محافظ یا مسئول)]، 1- خداوندِ بار (بارگاه)، پردهدار؛ 2- (اَعلام) نوازنده و موسیقی دان معروف دربار خسرو پرویز. نام او در پهلوی به صورتهای پهربد و پهلبد و در منابع عربی به صورت بَهلبَذ به کار رفته است.
من اسم دختر بزرگم سارا هست همه می گفتن یه اسم بزار به هم بیاد ولی من گفتم اسم دختر دومم و پر ...
واي دقيقا به هر كس ميگم دنيز ميگه بهم نميان ميگم مگه بايد حتما بهم بياد اخه اسمايي كه بهش مياد رو دوست ندارم بعضي اسمام خيلي سخته تلفظش اما اينو از قبل دوست داشتم