دختراصفهانی۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 594 عنوان کسی ترکیبی از مواد طبیعی بلده؟ 77 بازدید | 15 پست واسه رنگ کردن موقهوه ای روشن میخوامخودم موهام نه خیلی مشکیه نه قهوه ایمیخوام روشنتر بشه من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته 1398/10/05 | 23:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mami_mahaa عضویت: 1397/10/21 تعداد پست: 557 قهوه بابونه حنا نحوه ترکیبش بگو دیگه عزیزم آخرین امیدم صلواتهای شماست میشه برای حل مشکل ازدواج خواهرم یه صلوات بفرستید 🙏
دختراصفهانی۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 594 قهوه بابونه حنا چ مقدار از هرکدوم؟این ترکیبو خیلی شنیدمدقیقا چ رنگی میشه؟ من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته
دختراصفهانی۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 594 مرررررسی عزیزم😍😘 من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته
mahdiew عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 244 چ مقدار از هرکدوم؟ این ترکیبو خیلی شنیدم دقیقا چ رنگی میشه؟ بستگی داره خود مو چه رنگی باشهمثلا موهای مشکی خ کم تغییر میکننولی بابونه کلا روشن میکنه
دختراصفهانی۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 594 بستگی داره خود مو چه رنگی باشه مثلا موهای مشکی خ کم تغییر میکنن ولی بابونه کلا روشن میکنه میگم بنظر بجا پودر قهوه پودر کاکائو بزنم فرقی داره؟ من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته
mahdiew عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 244 میگم بنظر بجا پودر قهوه پودر کاکائو بزنم فرقی داره؟ 🤷♀️🤷♀️پودر کاکائو هم خوبهولی اصلش برای روشن شدن بابونست
دختراصفهانی۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 594 🤷♀️🤷♀️ پودر کاکائو هم خوبه ولی اصلش برای روشن شدن بابونست اهاگفتم یموقع بجا قهوه کاکائو خیلی روشنش نکنه😂کاش خراب نشه چون هفه دیگه عقد داریم😂😂😂 من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته
mahdiew عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 244 اها گفتم یموقع بجا قهوه کاکائو خیلی روشنش نکنه😂 کاش خراب نشه چون هفه دیگه عقد داریم😂😂😂 عهه پس ریسک نکنیهو دیدی موهات قرمزیِ حنا رو گرفتاولین بارته میخای حنا بذاری؟عقدِ خودته؟
دختراصفهانی۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 594 عهه پس ریسک نکن یهو دیدی موهات قرمزیِ حنا رو گرفت اولین بارته میخای حنا بذاری؟ عقدِ خودته؟ نه قبلا با پودر قهوه و ایناام گذاشتمنه عقد دخترعمومه که مثه خواهرنداشتمه😍😍😄😄 من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته
mahdiew عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 244 نه قبلا با پودر قهوه و ایناام گذاشتم نه عقد دخترعمومه که مثه خواهرنداشتمه😍😍😄😄 آها👍عزیزمم مبارک باشه😁💕