2777
2789
من خودمسزارین شدم کلا راضی بودم البته پسرم درشت بود نمیتونیتم طبیعی زایمان کنم ولی اگه شرایط مناسب باشه فک کنم طبیعی بهتر باشه
پسرم خوشبختیمون با تولدت کامل شد. خدایا روزگار تا همیشه بر وفق مراد پسرم باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خودم نتوستم طبیعی زایمان کنم....................اما بدون شک میگم طبیعی بهتره اگه بتونی......
Lilypie First Birthday tickers

روی هر پله ای که باشی خدا یک پله بالا ترست نه به خاطر این که خداست به خاطر این که دست تو را بگیرد.

من طبیعی بودم خیلی راضی بودم زایمان من ی معجزه بود ولی درکل بستگی به بدنتون داره هرکسی ی تجربه دارین بهترین راه معاینه دکتره نه نظر وتجربه ی ما خیلی ها از سزارین راضین خیلیا نه وبرعکس درمورد طبیعی هم همینطوره
خیلی از مردم میگن !!!! بابا دلت پاک باشد . دل پاک باشد ، کافی است ! جواب به این اشخاص که پاکی دل رو ملاک خوبی و بهشت میدونند اینه : آنکس که تو را خلق کرده است ، اگر فقط دل پاک کافی بود فقط میگفت :[ آمنوا] در حالیکه گفته : [آمَُنوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحات] یعنی هم دلت پاک باشد ، هم کارت درست باشد . اگر تخمه کدو را بشکنی و مغزش را بکاری سبز نمی شود . پوستش را هم بکاری سبز نمی‌شود . مغز و پوست باید با هم باشد . هم دل ؛ هم عمل !! دل پاک + عمل صالح = رضایت الهی مرحوم آیت الله
خانمهای که سزارین کردین یه سوال شما راحت میتونی دمر بخوابید؟ اخه امروز یکی تعریف میکرد برام که خواهرشوهرش سزارین کرده نمیتونه بعد از 4 سال دمر بخوابه جای بخیه هاش میسوزه
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
طبیعی بهتره
یوسف میدانست که تمام درها بسته هستند اما به خاطر خدابسوی درهای بسته دوید و تمام درها برویش باز شداگر تمام درهای دنیا برویت بسته بود, بدو, چون خدای تو یوسف یکی هست !!!
من خودم طبیعی زایمان کردم و با اینکه حدود 20 ساعت دردم طول کشید تا تونستم زایمان کنم دفعه دیگه هم انشالله طبیعی زایمان میکنم. چون اطرافم دیدم کسانی رو که سزارین کردن و بعد از به دنیا اومدن بچه شون تا چند روز درد داشتن. ولی من با به دنیا اومدن دخترم دیگه درد آنچنانی نداشتم . تقریبا مثل درد پری بود
نبضهای زندگی من همسرم، دخترم و نینی تو دلم... خدایا مواظب سه تایی شون باش... آمین
من طبیعی دوست دارم ...ایشالله که حتما زایمانم طبیعی باشه خیلی جالبه ما توی همه چیزمون غربی ها رو مثال میزنم اما پای این نکته که میاد وسط همه حرف از امکانات و این حرفها میزنن به قول دوستم زایمان طبیعی امکاناتی نمخواد یه مامای خوب که از قبل خودتون باید دنبالش باشین و اطلاعاتی که درباره بارداری طبیعی باید بدست اورد ویه متخصص زنان که در هر صورت بالای سرتون هست
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱