2777
2789
عنوان

نینی سامورایی😐🎀

72 بازدید | 7 پست

من وقتی میخوام بیام نی نی سایت چیزایی که مینویسم

نینی سیا نینی سایا😂😂😂😂

اصلا بیچاره گوگل دیگه منظورم رو میفهمه حتی بنویسم نینی ساعول هم بالا میاد😂😂

سیسی من کنسلم کلا نه اخلاق دارم نه حوصله اقا ببینم درخواست داده میرینم به سرتاپاش کلاس هشتمم دکی عمومی آیندتونم و درسمم عالیه میخوام نهم برم تیزهوشان🙌و تقریبا ۱۵ سالمه🎀کرد هم هستم🍓

من همیشه تاپیک و تایپک می خوندم

وقتی فهمیدم تاپیک هست 

نه تایپک

شکست عشقی خوردم 😂😂😂

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقااا فکرکردم فقط من اینطورم🤣🤣🤣

😂😂😂😂

سیسی من کنسلم کلا نه اخلاق دارم نه حوصله اقا ببینم درخواست داده میرینم به سرتاپاش کلاس هشتمم دکی عمومی آیندتونم و درسمم عالیه میخوام نهم برم تیزهوشان🙌و تقریبا ۱۵ سالمه🎀کرد هم هستم🍓

من همیشه تاپیک و تایپک می خوندموقتی فهمیدم تاپیک هست نه تایپکشکست عشقی خوردم 😂😂😂

😂😂😂😂

من یه نی مینویسم ادامشو گوگل میاره

ماله من دو ساعت باید بنویسم نینی سایت که در آخرم به صورت نینی سیاه نینی سییتس نوشته میشه😂