2777
2789

فققققططط پمادآلفا بزن

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمارداشتی عزیزم .چن روز نباید صورت شست؟اخه خودش گفت کپسول امگا3و ویتامین د سوراخ کن اون ژله توشو بزن ...

انجام ندادم ولی پماد آلفا برای هرنوع زخمی معجزه س زود ترمیم میکنه.بزنی خیلی زود خوب میکنه جا زخمتو

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
اخه گفت نزن هیچی 

توبزن مطمئن باش چیزی نمیشه فقط زخمتو زود ترمیم میکنه.من با.سن دخترمو چای سوزوند فقط آلفا خوبش کرد.جای تتو که پاک کردم با آلفا خوب شد.کلا من خوب شدن زخمامو مدیون آلفا هستم.چون باعث میشه زودی زخم ترمیم بشه تازه گیاهی هم هست.اگه بتونی گیر بیاری که نتما استفاده کن

من تازگی ها خالمو برداشتم تا سه روز نباید اصلا آب بخوره بهش پمادایی که دکتر میده حتما مرتب بزن بعدم یخورده صبر و حوصله میخواد باید صبر کنی تا جاش خوب بشه من دوماهه الان دیگه داره محو میشه ولی هنوز از نزدیک مشخصه تقریبا شش ماه میشه تا کامل جاش از بین بره

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇