كسايي كه با بچه زير يكسال دوباره باردار شدن ميشه از تجربياتشون بگن؟ درسته كه بدن مادر خيلي پير ميشه و تحليل ميره؟؟ براي من ناخواسته نبوده. فقط يه كم ميترسم از عهده اش برنيام
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواهرشوهرم بچش شش ماهه بود فهمید باردار،اوایلش سخت بود ولی الان ک یکی ۳ و یکی ۴سالشه خیلی خوبه،هم بازین و هوای همو دارن،و کوچیکه خیلی سریع از بزرگت چیزارو یاد میگیره مثل شعرای مهد کودکشو،کوچیکه همرو حفظ شده چون بزرگ بهش یاد میده،خداروشکر کن،چون خواست خدابوده مطمئن باش سرتاسر خیر
وای خدا من بچم سه سال نیم رد کرده باردارشدم میگفتم هنوز زوده تصمیم داشتم سقط کنم اما نکردم زیر یکسال مگه شیرش نمیدی؟؟؟بنظرم بزرگترین ظلم در حق اون بچه کردی
رهگذر کوچه تنهاییم غصه به دوش غم به کوش درد به دل داده و دل گشته فراموش دراین غمکده تنگ شدم دلقک یک مشت ادم مدهوش تو که میخوانی این نوشته م از قعر دلت بکن دعای برای این دل بیهوش
اول که اولین پستت مبارک.بارداریتم مبارک.اگه کسی باشه کمکت کنه تو بچه داری و دوران بارداری ک اذیت نمیشی.شکست خوردن هم مال قدیما بود الان بهترین مکمل و قرص ویتامین هست مصرف کن تو دوران بارداری و شیردهیت که شکسته نشی.بچه هاتم باهم بزرگ میشن راحت میشی
عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂 عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم