2777
2789
عنوان

درد و دل اونایی که تخمدانشون تنبله و میخوان باردار شن

| مشاهده متن کامل بحث + 4700 بازدید | 33 پست
منم تنبلی دارم قصدبارداریم دارم ولی این ماه نشدم حوصله دکتر رفتنم ندارم😣

من 6 ماهی فقط دوفاستون دکتر داد همونم پشیمونم که چرا به خرف دکتر گوش کردم همون موقع باید لتروزول میخوردم. برو دکتر پشیمون نشی 

الهی همه به همه آرزوهاشون برسن  

سلام جانم اول از همه یه دکتر خیلی خوب پیدا کن و به خودت وقت بده منم پی سی او هستم تحت نظر خانم دکتر قوامی البته من باردار شدم ولی متاسفانه اون موقع پزشکم کس دیگری بود به خاطر قصور پزشک پسرم تو ۲۴ هفته در بین رفت ، جدا از این بحثا من بعد سه ماه اقدام باردار شدم ، الانم در اقدام هستم ماه پیش که نشد ایشالا ماههای آینده ببینم خدا برام چی در نظر داره ، ولی اصلا نگران نباش ، من متفورمین و رویال ژل و اوژن و اینوفولیک و فولیک اسید میخورم و دفع پیشم با همین اینوفولیک باردار شدم ، همه این حرفا یه طرف بی خیالیو نداشتن استرسم یه طرف مطمئنن جواب میگیری نگران نباش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اقد درمانش طول میکشه؟در طول درمان میشه اقدامم کنیم؟

نه دیگه همزمان با درمان اقدامم

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
من 6 ماهی فقط دوفاستون دکتر داد همونم پشیمونم که چرا به خرف دکتر گوش کردم همون موقع باید لتروزول میخ ...

ینی لتروزول بهتره.اینجااکثرا میگن لتروزول میخوریم ولی من هرچی میرم دکتر متفورمین ودوفاستون بهم میده

خدای خوبم آرامش امروزم رامدیون نگاه مهربانت هستم.این آرامش را برایم تا ابدحفظ کن.
سلام جانم اول از همه یه دکتر خیلی خوب پیدا کن و به خودت وقت بده منم پی سی او هستم تحت نظر خانم دکتر ...

دکتر به من گلای وانس داد که دفعه دوم به زحمت گیرش آوردم میگن دیگه نیست فقط داروخونه هایی ممکنه از قبل داشته باشن😑 این ماه باردار نشم باز باید بگردم این قرصو پیدا کنم. همون متفورمین هست فک کنم با یه چی دیگه قاطیه. شما لتروزول نخوردین؟

من 6 ماهی فقط دوفاستون دکتر داد همونم پشیمونم که چرا به خرف دکتر گوش کردم همون موقع باید لتروزول میخ ...

خب اخه میترسم وقتمو با این دکترا الکی هدر بدم از ی طرفمم میترسم نرم بعد پشیمون شم

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم
خب اخه میترسم وقتمو با این دکترا الکی هدر بدم از ی طرفمم میترسم نرم بعد پشیمون شم

آره ولی باید بری که تجربه به دست بیاری عزیزم. ممکنه همینجوری بار دار بشی ولی خب اگه دیر بشه ممکنه بعد پشیمون بشی چرا زودتر نرفتی که زودترم نتیجه بگیری. چاره نیست. الان همسر من که نمیره اشتباه میکنه . بالاخره هر چی تکلیف زودتر معلوم بشه بهتره

عزیزم امیدوارم نتیجه گرفته باشی. چه درمانی داشتید شما این مدت

کلومیفن hcg متفورمین. لتروزول روم جواب نداد. 

1دورکلومیفن 6تاامپول hmgاستفاده کردم کیست شد. مجبور شدم2-3ماه قرص جلوگیری مصرف کنم ک کیست درمان شه. رفتم یزد افلاطونیان لاپاراسکوپی کردم کیستان سوزوندن خوشبختانه لوله هام باز بود. گفت تا3ماه احتمال بارداری هست. این ماه دومه دیگه خدامیدونه چی میشه

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
نه دیگه همزمان با درمان اقدامم

خب چجوری مگ اکثرا این قرصا ال دی یا قرص های جلوگیری نیستن؟

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم
دکتر به من گلای وانس داد که دفعه دوم به زحمت گیرش آوردم میگن دیگه نیست فقط داروخونه هایی ممکنه از قب ...

من این ماه روز سوم پری تا چهارم باید بخورم که دارم میخورم دو تا شبا ، من هم گلاس وان میخورم که همون متفورمین که همه میگن فقط خارجیه ایرانی نیست که من خداروشکر تا الان بدون مشکل پیدا کردم و مصرف میکنم ، خوشگلم بارداری یه اتفاق که فقط دست خداست هیچ نگران نباش درست میشه من خودم خیلی چشم انتظارم ولی به موقعش درست میشه ، صبر داشته باش و به موقع و سروقت جواب میگیری ، عجله نکن و اینکه به پزشکت اعتماد کن 

خب چجوری مگ اکثرا این قرصا ال دی یا قرص های جلوگیری نیستن؟

نه عزیزم زمانی میخوای اقدام کنی داروها فرق میکنن. دارو تخمک گذاری میدن روز14میری سونو اگه سایز فولیکول خوب باشه امپول آزادسازی تخمک میدن بهت

ینی لتروزول بهتره.اینجااکثرا میگن لتروزول میخوریم ولی من هرچی میرم دکتر متفورمین ودوفاستون بهم میده

شاید تخمدانتون در اون حد تحریک نمیخواد شایدم میخوان اول ببینن شاید اینجوری نتیجه بگیرید منم 3 ماهی فقط دوفاستون خوردم ولی اثر نکرد فقط مصنوعی پری میشدم . ماه آخرم حس میکردم رحمم خراش برداشته و خیلی نازک شده واقعا هم سونو گفت رحم نازک. آدم باید خودش دکتر بشه برا خودش.😏 دکترا خیلی نمیشه بهشون اعتماد کرد

من این ماه روز سوم پری تا چهارم باید بخورم که دارم میخورم دو تا شبا ، من هم گلاس وان میخورم که همون ...

ممنون از دلداریتون انشاا.. شما هم خیلی زود باردار بشید. گاهی میگم با خودم واقعا خدا باید بخواد که انسانی رو به دنیا بیاره و وسیلش من باشم. در این موضوع نباید پافشاری کنم و باید به خودش بسپرم