2777
2789

من پی سی او هستم که با آمپول فقط پری میشدم. الان ماه سوم مصرف لتروزول هستم. بیاید درد و دل کنیم.  ماه پیش که اچ سی جی نزدم. پری ام شدم حالا دوباره قرص خوردم تا خدا چی بخواد ولی کمی نگرانم

الهی همه به همه آرزوهاشون برسن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تنبلی دارم قصدبارداریم دارم ولی این ماه نشدم حوصله دکتر رفتنم ندارم😣

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم
منم تنبلی تخمدان دارم بچه اولمو ناخاسته باردار شدم دومی رو یک سالونیم طول کشید تا باردارشم سومیم ...

دکتر نرفتین اصلا؟؟؟؟

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم
منم تنبلی تخمدان دارم بچه اولمو ناخاسته باردار شدم دومی رو یک سالونیم طول کشید تا باردارشم سومیم ...

چه خوب من هفت ماه باردار نشدم شروع کردم مصرف قرص محرک تخمدان 😣 شما تخمک گذاری بازم داشتی منظم نبوده. من فک کنم کلا تعطیل بودم که پری نمیشدم

الهی همه به همه آرزوهاشون برسن  

منمpcoدارم.19ماهه تحت درمانم. سه شنبه موعدمه. توکل بخدا

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
منمpcoدارم.19ماهه تحت درمانم. سه شنبه موعدمه. توکل بخدا

یعنی اقد درمانش طول میکشه؟در طول درمان میشه اقدامم کنیم؟