2777
2789
عنوان

والان پرده مخمل نو...مناسب جهزیه

955 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من والان پرده ام رو میخوام بفروشم ولی دلم نمیاد بدم به سمساری گفتم اینجا بذارم هرکی خواست بخره .

سه تا والان پرده مخمل واقعا جنس مخمل درجه یکه با آویز گوشواره به رنگ خودش و بند جهت جمع کردن. والان ها دوخته شده و اماده نصبه بدون هیچ مشکلی و کاملا سالم.

یه جفت هست یعنی برای چپ و راست پنجره که ارتفاعش سه متر و خورده ای هست در  یک متر وخورده ای هم عرضشه .دقیق یادم نیست اندازش رو 

یکی دیگه تکه در ارتفاع دومتر و حدودا ۳۰ سانت در عرض همون یک متر خورده ای .

پارچه مخمل الان متری هشتاد تومنه البته بسته به درجه یک بودنش .

من قیمت دستم نیست ولی کل پارچه به کار برده شده در هر والان حدودا ۴ متره برای ارتفاع بیشتر ها به ۵ متر میرسه .

حالا هرکی میخواد خودش قیمت بگه تا به توافق برسیم ..ممنون

عکس کامل از نزدیک ندارم چون الان جمعشون کردم اگر کسی خواست میتونم از جلو از پارچه عکس بدم بهش رنگشون هم آبی فیروزه ای هست

یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ....                            یه روزی که حتی فکرشونمیکنی...                             یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋         اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺                                  فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند...                                                             حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍 
اهل کجایی

تهرانم

یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ....                            یه روزی که حتی فکرشونمیکنی...                             یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋         اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺                                  فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند...                                                             حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارتفاع ۵ متر. چه خبره از سقف تا زمین سه متر ه که

نه کل پارچه به کار برده شده رو میگم ارتفاشع سه متره یکی هم دومتر و خورده ای

دوستان هرکسی خواست بهم پیام بده یا اینجا بگه