2777
2789
عنوان

از پوشك گرفتن

151 بازدید | 30 پست

سلام مامانا پسر من  سوم اذر دوسالش تموم شد 

از اون موقع تا حالا هرچي تلاش ميكنم اصلا نميگه ادرار و مدفوعش رو

تازگيا يه كوچولو كه ادرارش ميريزه تو شلوار ميره پشت مبلا باقي كارش رو انجام ميده

من هم هر نيم ساعت ميبرمش ولي اصلا نميگه

نميدونم واقعا چه كنم؟ شما چطوري از پوشك گرفتيد و چه سني؟

چون يه سريا ميگن الان موقشه و تا عيد تموم كن كه خونتو تميز كني كه نجس ميشه و يك سري هم ميگن زوده براش

همه اينا به كنار اين كه ميگن واات هنوز پوشك ميكني خيلي بهم استرس وارد ميكنه

شما ماماناي با تجربه چه كرديد؟ ميشه راهنمايي بفرماييد؟🍀💚

ميشه براي انجام شدن كارم صلوات بفرستيد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشخص بچه شما آماده نیست. اینجوری بهش استرس میدی ‌ . بنظرم آخر فروردین شروع کن 

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
خواهشابه حرف هیچ کس اهمیت نده وهروقت دیدی بچت توانایی داره ازپوشک بگیرش

از كجا بفهمم كه امادگي داره؟

يه شب تا صبح پوشكش نكردم و ادرار هم نكرد

پسرم ۲۰ ماهش بود از پوشک گرفتمش  هر نیم ساعت میبردم دستشویی خودشم دوست داشت با شیرآلات و شلنگ ب ...

پسر من هم يه مدت به بهانه بازي رفت ولي كاري نميكرد

اما حالا...

پسر من دیروز تولد دو سالگیش بود ولی یک ماهه ک پی پیشو میگه ولی ادرار هر از گاهی نمیگه خودم هر دو ساعت میبرمش من از ۱۸ماهگی پوشکش نمیکردم و هر یک ساعت میبردم دسشویی فقط زمانی ک میدونستم پی پی داره پوشک میکردم بعد اون زمان پی پیش بردمش دسشویی و احازه دادم آب بازی کنه بهش گفتم پی پی کن باهاش خداحافظی کن بره پیش مامانش،و اینطوری شد ک خودش الان میگه البته اینم بگم ب خرف بقیه اصلا توجه نکن هر بچه ای ی جوره 

از كجا بايد بفهمم اين رو؟

متوجه میشی همونطور ک الان هیچ علائمی نمیبینی و برات سواله چرا اینطوریه ولی آسیب می‌بینید عجله کنی اون اعتماد بنفسشو از دست میده تحت فشار بذاری تکرر ادرار یا نشت ادرار میگیره خدایی نکرده

خودتم مدام باید بشور بساب کنی عصبی بشی دعواش کنی... 

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند