اولا امیدوارم بچت آلرژی به پروتئین نداشته باشه.
اسمش حساسیت به پروتئین گاوی هست. یعنی لبنیات و گوشت گاو. درصورتیکه پروتئین تو غذااای دیگه هم هست. اگه آلرژی شدید باشه میتونه به چیزای دیگه هم حساسیت داشته باشه. علائمش، اسهال، مدفوع ژله ای همین که میگی بچت داره، مدفوع خونی، مدفوعی که توش رگ باشه،جوش های قرمز روی صورت و بدن، سوختن داخل پوشک، گریه های و بی قراری ، دل درد شدید، رفلاکس هست
با عذاهایی که میخوری میتونی بفهمی این علائم رو نشون میده یا نه. منم اوایل تا شیر تو معدش نرفته در حال شیر خوردن پی پی میکرد همش شل بود یا ژله ای خودم شک داشتم ولی مادرم اینا میگفتن چون شیر غذای آبکی هست مدفوعش اینطوریه. خب بنده خدا ها این مدلی بچه ندیده بودن نمیدونستن. تا اینکه من شیر پاستوریزه میخوردم بعد شیر میدادم علائم دیگه رو نشون داد بردم دکتر گفت آلرژی به لبنیات و کلا محصولات گاوی که من دیگه نخوردم جایگزین شیر، سویا میخوردم چون پروتئینش بالا بود نمیدونستم ضرر داره. دیدم داخل پوشکش بدجوری میسوخت گفتم شاید بخاطر پوشکه گرونترین رو میخریدم حتی آزاد میذاشتم ولی بازم میسوخت بچم دو ماهش بود انقدر گریه هاش شدید بود صورتش کبود میشد نفسش قطع میشد انقدر که درد میکشید، دوباره رفتم پیش یه دکتر دیگه که بهم گفت به هر چی که توش پروتئین داره و یه سری چیزای دیگه حساسیت داره. گفت که باید تا وقتی شیر بهش میدی اینا رو اصلا استفاده نکنی. الان میگم چیها
شیر،ماست،دوغ،کره،کشک،گوشت،قلم،سویا،روغن سویا،بادام،روغن بادام، گردو،تخمه،پسته،کلا آجیل، حبوبات لوبیا عدس ماش باقلا، کمپوت، آب میوه های توی مغازه ها.بیسکوییت ها چون توش شیر خشک داره. و شیر خشک. این جور بچه ها شیر خشک مخصوص دارن اسمشو یادم نیست، دیگه حضور ذهن ندارم این مواردی که گفتم تو هر غذایی میخوردم تاثیرشو میدیدم. البته بچم آلرژی شدید داشت. هستن بچه هایی که آلرژیشون شدید نیست تا یکسالگی خوب میشن و میتونن این غذاها رو مصرف کنن.ولی اگه شدید باشه تا سه سالگی معمولا برطرف میشه، الان بچم آلرژیش کمتر شد دوسال و خورده ای هست.الان میتونه بیسکوییت و آبمیوه بیرون رو بخوره به حبوبات کمتر حساسیت نشون میده، ولی همچنان شیر و ماست و سویا نمیدم چون پروتئینش بالاست. اکثر بچه هایی که این مشکل رو دارن بیشتر اونایی که از نوع شدید هست رشد کمی دارن.وزن و قد.