2777
2789

چن وقته همش مریضم از این دکتر ب اون دکتر ی دردم خوب میشه اون یکی شروع میشه خسته شدم از مریضی😔تا حالا اینجوری معنی سلامتیو درک نکرده بودم دلم میخاد سالم سالم باشم😔دوس داشتم بچه دار بشم اما این مریضا نمیذارن خسته شدم خدا😢😢

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم

مگه مشکلت چیه؟😕

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
مگه چه بیماری داری؟

مریضی خاصی نیس اولش رفتم ازمایش دادم گفتن عفونت لگن داری کلی سر اون استرس کشیدم تا رفتم متخصص گف چیزی نیس یکم قارچ داری..بعدش ازاین ویروس جدیدا گرفتم یه هفته سر اون مریض بودم الانم بواسیر ک خیلی داره اذیتم میکنه ن میتونم بشینم ن کاری کنم از عمل میترسم همه اینا تو یک ماه بود این ماه کلا مریض بودم همش تو خونه موندم افسردگی گرفتم بخدا😭😭😭😭😭

شکمم میسوزه کمرم درد میکنه همیشه یبوستم یا اسهال سوزش ادرار بواسیرم نیم سانته دردش به اندازه مرگه هر ...

وای بمیرم واست ک منم درد تورو دارم چقدر دردناکه بواسیر بخدا همش گریه میکنم😭😭😭😭

چ امضای باحالی دمت گرم

فدا مدا😁

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐