2777
2789

سلام خانوما من دوهفته دیگه زایمانمه امروز رفتم دکتر گفت باید معاینت کنم گفتم سزارینم گفت عیبی نداره بیا معاینت کنم..

معاینه کرد گفت لگن واسه طبیعی خیلی خوبه بزار اول دردت بگیره طبیعی اگه نتونستی سزت میکنم..

ای خدا من اصلا فعالیت و پیاده روی نداشتم دوهفته مونده..یعنی زایمانم سخته😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دخترقشنگم بی صبرانه منتظر بغل کردنتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نترس 

نفس عمیق واقعا تو دردات و ارامشت کمک میکنه 

از الان پیاده روی شروع کن 

روز اخر هم تا میتونی راه برو 

نترسی نداره اگه لگنت خوبه ک حتما خوبه دیگه 

بعضی دعا ها چه قشنگ ب دل ادم میشینه                      خداوندا                                                      نه انقدر پاکم ک مرا کمک کنی.                                 نه انقدر بدم ک رهایم کنی ...                                     میان این دو گم شده ام                                     هرچه تلاش کردم نتوانستم همانی باشم ک تو میخواهی                                                               خدایا رهایم نکن                                                     الهی دستم ب اسمانت نمیرسد ...                                      اما تو ک دستت ب زمین میرسد                                            بلندم کن ....                        
نه بابا من اصلن پیاده روی نداشتم راحت بود زایمانم کلا همه چی ارثیه مامانت چجور بوده

گفت راحت بوده همش بهم میگه سزارین نشو طبیعی خوبه

دوست منم امروز از طبیعی تعریف میکرد ولی من میترسم تو بیمارستان دولتی که الان سزارین نمیکنن کلا

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
اصلا نترس  نفس عمیق واقعا تو دردات و ارامشت کمک میکنه  از الان پیاده روی شروع کن  ...

طبیعی بودی؟ 

کدوم قسمتای بدنت درد میکنه بیشتر تو طبیعی؟؟؟

چراقراربوده سزارین بشی؟

من فتق شدم چندماه قبل بارداری دکترجراحم بهم برگه داد گفت بده دکترت که فتق شدی ونمیتونی طبیعی بیاری دکتر بیشعورم چندهفتس سرکارم گذاشته ک باشه این هفته بیا رفتم میگه تو بیا طبیعی بیار اگه نتونستی میبرمت سز..خب اگه میخواستم دردشو بکشم که از اول طبیعی و میخواستم...

من فتق شدم چندماه قبل بارداری دکترجراحم بهم برگه داد گفت بده دکترت که فتق شدی ونمیتونی طبیعی بیاری د ...

خب قبول نکن دادبزن بگو زنیکه جراح گفته سز بشم من نه نرمش کردم نه راه رفتم اگه بلایی سرم اومد تو میخای جواب بدی اصلا زیر بار نرو

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد