2777
2789
عنوان

كسي اينجا آزمون آيلتس شركت كرده ؟

129 بازدید | 19 پست

سلام خانما كسي تا حالا شركت كرده اين ازمونو ميشه از تجربياتتون بگين خيلي ممنون ميشم

كاش ميشد بعضي فاميل ها رو آنفاميل كرد🤨🤨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=117339048]چه تجربه ای میخوای؟[/QUOTEامروز تصميم گرقتم بحونم تقريبا هيچي ازش نميدونم اگر شركت كردي از اولش بگو بهم 

كاش ميشد بعضي فاميل ها رو آنفاميل كرد🤨🤨
منابعت چيا هستن دوست خوبم ؟از كدوم اموزشگاه

من شمال زندگی میکنم یه اموزشگاهی هست تو شهرمون که فقط تخصصی ایلتس درس میدن ،تو ۸ ترم .کتاب ها هم از خودشونه .مخصوص مرکز خودشون ،به شکل جزوه 

همه حتی از شهرهای اطراف میان اونجا .کللی هم بچه ها از اونجا نمره های خوبی گرفتن که مدارکشون رو دیوار هست ،برادر های خودمم قبلا اونجا میرفتن که مدرک گرفتن و الان خارج از ایران هستند

........دین من انسانیت است.........

امتحان ایلتس شفاهی داره و کتبی 

شفاهی :دو بخش هست ،بخش اول به صورت سوال جواب هست و بخش دوم به صورت cue card یعنی یه کارتی به شما میدن با چند تا سوال درونش ،شما حدود یک دقیقه فرصت داری راجع به موضوع اون  کارت باهاشون صحبت کنی ،حدودا باید دو دقیقه حرف بزنی 

بخش کتبی: این بخش شامل  listening میشه و writing 

بخش اول برات فایل صوتی میزارن که میشنوی و در برگه جواب هارو مینویسی و بقیه اش پرسش و پاسخ کتبی هست

........دین من انسانیت است.........