2777
2789
عنوان

قهرم خونه مادرم خواهش میکنم بیایو

203 بازدید | 15 پست

سلام چهارساله ازدواج کردیم یه دختردوساله دازم یه سال بارداری بخاطردخالت زیادمادرشوهرم ودهن بینی همسرم قهربودم وباواسطه،پدرشوهرم دوست شدم بچم دحیااومد باچندبارتشنج همسرم متوجه شدم قرص،ترامادول مصرف میکنخ چندبارکمکش کردم درست نشددوباره،رفتم خدنه مادرم دادگاه وپاسگا ه ودوباره بعدیه سال که شددخترم باتعهد وواسطه های فامیلاشون دوست شدیم الان تواین سال متوجه شدم هم دستش کجه هم دروغگوییش بیشترشده هم روزعاشورادوباره قرص خورده چندوقت پیشم فهمیدم سرکارنمیره تروخدکمکم کنید نمیدونم چیکارکنم خیلی،خونه مادرم معذبم وبچمم همش،باداداشم که پنج سالشه دعوامیکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هیچ عنوان با شوهرت زندگی نکن و اینده خودت و بچه ات رو خراب نکن، شاید الان یکم سختی بکشی خونه مادرت اما اینده ات بهتر از اینکه با شوهرت باشی، نرو خونه دوباره

🥰😘🤗🤪
برنگرد.. شوهر سابق منم همین بود..نابود میشی..کمی تحمل کن..طلاق بگیر و دوباره ازدواج کن.. دختر نابود ...

خودم خسته شدم دیگه دلم نمیخوادبرگردم ولی بچموچیکارش،کنم همش،باداداشم درگیرن خانوادمم زیاددرگم نمیکنن ولی اصراردارن جداشم 

خودم خسته شدم دیگه دلم نمیخوادبرگردم ولی بچموچیکارش،کنم همش،باداداشم درگیرن خانوادمم زیاددرگم نمیکنن ...

عزیزم برنگرد...ی کاری برای خودت جور کن ...پرستاری بچه ای چیزی...بچه رو هم می تونی با خودت ببری تا با داداشت درگیر نشه ی پولی هم در میاری

تو رو خدا برنگرد..

چشم تروخدا برام دعا کنیدخیلی حالم بده ۲۱سالمه دلم انگارپیرشده

میفههم ...به خدا چون کشیدم میگم..به همه بسپر کمتر بگیر اما برو سرکار...هم سرت گرم میشه هم ی پولی میاری خانوادت ساکت میشن...ببخشیدا چون خانواده خودم رو دیدم میگم

منم ی دختر ۴۲ روز داشتم جدا شدم...

الان ازدواج کردم دارم پادشاهی می کنم...

شوهر منم ی کثافت دروغگویی بود کن نگو...دوسال عمرم رو هدر داد..۵۰۰ میلیون سر پدرم کلاه گذاشت..هنوز دارم تاوان میدم

میفههم ...به خدا چون کشیدم میگم..به همه بسپر کمتر بگیر اما برو سرکار...هم سرت گرم میشه هم ی پولی میا ...

خوشبخت بشی انشالاه عزیزم ممنونم ارومم کردی،درسته پدرمادرمنم همینطورن چون خودمم غروردارم همش،اعصابم خوردمیشه به تصمیم قطعی میرسم که جداشم ولی دخترمو میبیم حالوروزشو پشیمون میشم ازفردامیرم دوباره دادگاه اقدام کنم

خوشبخت بشی انشالاه عزیزم ممنونم ارومم کردی،درسته پدرمادرمنم همینطورن چون خودمم غروردارم همش،اعصابم خ ...

چند وقت سختی میکشی اما راحت میشی...برگردی شاید دیگه داداشت اذیتش نکن اما دعوا و قهر و اشتی شما این بچه رو نابود می کنه خودتم نابود میشی...

جدا شدی سریع با ی ادم خوب اشنا شو ازدواج‌کن...غصه نخور روزهای بدم میگذره...

به نظرتون بامشاوره درست میشه میگه هرجا باشه میام کلاسشو

خودش گفته میاد؟؟؟ اگه قبول کرده خیلی خوبه با هم برید و این گزینه رو هم حتما امتحان کنید، شاید جواب بده

🥰😘🤗🤪