2777
2789
عنوان

یه فسنجون خوب یادم بدید

143 بازدید | 16 پست

تا حالا درست نکردم بچه هام چند وقته میگن فسنجون میخوایم لطفا بگین چطوری بپزم

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
فسنجون شمالی میتونم در اختیارت قرا بدم حالشو ببری😋

مرسی عزیزم لطف میکنی

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز رنده ریز میکنم تفت میدم گردوی چرخ شده(من با گوشکوب له میکنم دوست دارم یخورده بیاد زیر دندون) رو میریزم ی تفت میدم زردچوبه و فلفل سیاه میزنم بعد یخورده اب میریزم میذارم بپزه

وقتی غلظت گرفت رب انار و شکر میریزم تا ملس شه

مرغم جدا میپزم و جدا میارم داخلش نمیریزم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
پیاز رنده ریز میکنم تفت میدم گردوی چرخ شده(من با گوشکوب له میکنم دوست دارم یخورده بیاد زیر دندون) رو ...

مرسی عزیزم 

خواهش میکنم وقتی اب میریزی رو گردو تا جوش نیومده خیلی هم نزن و درشو نذار ممکن سربره

آها باشه عزیز

من عروس شمالیام و این موع فسنجونو مادرشوهرم درس میکنه که حرف نداره. گردو رو با بسابای قدیمی دستی ۳ بار چرخ میکنیم که له شه و وقتی تو دستت میگیری روغنش بزنه بیرون منظورم اینه کاملا چرخ شده باشه وبد به مقداری که میخوای آب میریزی تو قابلمت من همیشه نصف قابلمه ای که فسنجون درس میکنمو آب میریزم و میذارم جوش بکنه بد از اینکه آب جوشید دو قاشق رب انار ترش بهش اضافه میکنم و اینکه مرغو من یکم تفت میدم که بوی ضحم نده بد ار اینکه ربت تو آب حل شد گردو رو اضافه میکنی و بخاطر اینکه مرغ سریع آماده میشه یکم دیرتر مرغ رو اضافه و بد اینکه مادرشوهرم من همون اول که آب جوش اومد خیلی کم ادویه میزنه، و اینکه پیاز رنده شده رو اضافه کنید و نکته آخر اینکه در قابلمتو لبه بذار و اینکه آب یخ از یخچال کم کم بهش هر دفعه ۳ یا ۴ قاشق بریز که روغن پس بزنه عالیه ببخشید که طولانی شد حتما امتحان کن

من پریروز درست کردم. اول گردو رو با آب میزاری میپزه. زیرش شعله گخش کن میزاری. بعدش پیاز داغ درست میکنی با زردچوبه و یه کم رب گوجه و مرغ یا گوشت قلقلی تفت میدی و  رب انار هم می‌ریزی. بعد می‌ریزی تو گردو و یه کم شکر میریزی

من عروس شمالیام و این موع فسنجونو مادرشوهرم درس میکنه که حرف نداره. گردو رو با بسابای قدیمی دستی ۳ ب ...

خیلی ممنون 😍

من پریروز درست کردم. اول گردو رو با آب میزاری میپزه. زیرش شعله گخش کن میزاری. بعدش پیاز داغ درست میک ...

مرسی😍😘