من سال ۸۹ با ۱۲۱۶ حسابداری روزانه قم قبول شدم و مترجمی روزانه اراک
عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
😍😍😍😍چه خوب ...من قبلا تجربی بودم و فقط زبانم اوکیه روانشناسیم خوندم تواین مدت بنظرتون با۶ ماه می ...
عزیزم من فقط یه چیزیو بهت میگم تا کنکور دکتری به دردت میخوره اینکه نقاط قوتتو پیدا کن و ببین تو چیا ضعیفی تو چیا قوی مثلا من ریاضیو اصلا نخوندم اما بجاش اجتماعی تاریخ روانشناسی و دروس حفظیو عالی خوندم توی دروس عمومی من زبانو ریدینگو گذاشتم کنار یا کل کتابای تاریخ ادبیاتو گذاشتم کنار چون نمیتونستم بخونم و گیج میشدم اقتصاد فقط حفظیا بهت پیشنهاد میکنم واسه زبان و دین و زندگی کتاب گاجو بگیری و واسه بقیه درسا همون کتاب خودتو بخون چون منبع همونه من فلسفه و منطقم 50درصد بود درصورتی که اون سال خیلی خیلی کم 20درصد زده بودن فقطم.کتاب خوندم و نکته اخر اینکه سر جلسه جوگیر نشو که اونایی که نخوندی بزنی فک.کنی بلدی من ریاضیو زدم شد منفی وگرنه رتبم خیلی بهتر میشد ایشالا موفق شی🌸
عزیزم رشته ی انسانی میخوای بری؟ یکی از بستگان من تازه میخواد انتخاب رشته کنه شدیدا بین انسانی و تجرب ...
من دقیقا توهمین وضع بودم البته الان ۱۹ سالمه ...من تجربیو انتخاب کردم ..چیزی نمیگم که دلتون سرد شه ولی من پارسال کنکور تجربی رتبم افتضاح شد و دوباره برگشتم سر خونه اول ...ینی انسانی ..یسال از عمرم هم تلف شده اگه تجربی میخواد حتما حتما از همون سال دهم باید اختصاصیا رو بخونه یعنی جوری بخونه که اگه فردا امتحان ترم باشه و مریض شه فرداش بره امتحان بده ببینی ۱۸ ۱۷ شده قشنگ باید همون روز درسا روبخونه تست بزنه والله تو یسال نمیشه توتجربی به پرستاریو پزشکیو اینا رسید ...حتما با مشاور +کسایی که رشته تجربی بودن وشکست خوردن و همینطور کسایی که قبول شدن وموفق مشورت کنید خیلی خیلی تصمیم سرنوشت سازیه یعنی امسال من کارم به قرص اعصابم کشیده اگه واقعا علاقه داره بره علاقه به پول نه علاقه به خود درساش