2777
2789
عنوان

پرش بدن کودک

91 بازدید | 6 پست

سلام.خانوما دو هفته ای هست که پسر شانزده ماهه ام تو خواب بدنش بیشتر دست و پاهاش حالت تیک میپره..ینی هرچندثانیه ای یبار یکم میپره تکون میخوره بدنش یوقتایی باعث بیقراری تو خوابش میشه..اوایل خوابش بیشتره درطول خوابشم هست ولی کمتر میشه.خیلی نگرانم کسی بچه ش اینجوری شده یهویی؟؟

وقتی میپره نگهش دار با دستات اگ کنترل میشه و تکون نمیخوره که اوکیه اکه نه ببرش دکتر عزیزم 

ممکنه خدایی نکرده تشنج باشه البته امیدوارم نباشه ولی در نهایتم خیال خودت جمع میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم شما وقتی شوهرت خوابه بهش توجه کن. میبینی اونم می‌پره. یه چیز کاملا طبیعیه. دارن خواب میبینن. زمانهایی این پرش بیشتر میشه که یا طرف عصبی شده باشه اون روز یا تنش زیادی داشته باشه و یا در کل حالت روحیش از حالت نرمال خارج شده باشه یعنی یا زیاد خوشحال شده باشه یا ناراحت

گلم شما وقتی شوهرت خوابه بهش توجه کن. میبینی اونم می‌پره. یه چیز کاملا طبیعیه. دارن خواب میبینن. زما ...

اخه قبلا اینجوری نبود عزیزم.همش عضلاتش بیشتر پا و دستاش نه اونجور ناجور ولی خب میپره درحال تکون خوردن هستن قبلا نبود اینجوری

اخه قبلا اینجوری نبود عزیزم.همش عضلاتش بیشتر پا و دستاش نه اونجور ناجور ولی خب میپره درحال تکون خورد ...

خب هرچی بزرگتر بشن بیشتر موقعیت‌ها و درک میکنن و بهشون استرس و ناراحتی یا خوشحالی اثر میکنه