2777
2789
عنوان

امشب کریسمسو برا دل خودمون جشن‌گرفتیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب سال نو میلادی بازم جشن دارین     تولد شوهرمن همون شبه گفتم اگه مراسم‌دارین بیایم‌اونور ...

تولد حضرت زینب هم همون روزه

برنامه داریم براش

آدم سه حرفه .. آ دال میم...ولی آدم بودن خیلی حرفه
اعیاد مذهبی چطور؟

میگیریم.😁

فطر خو عید اصلیه دیگه خودمون دوتیکه میکنیم🤣🤣🤣

قربان .

بعد من سیدم.

غدیر هم‌مهمه اونم میگیریم.

ولادت پیامبر چون جدمونه باز میگیریم.اصلا یه داستانیه😁😁😁

به جشن کار ندارم😒

ولی خدا وکیلی یه کم کمتر سس بریزید رو الویه.ضرر داره اون همه سس😄

دنیا جای خطرناکی برای زندگی است نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطر کسانی که شرارت‌ها را می‌بینند ولی کاری در مقابل آن انجام نمی‌دهند‌.(آلبرت انیشتین)
میگیریم.😁 فطر خو عید اصلیه دیگه خودمون دوتیکه میکنیم🤣🤣🤣 قربان . بعد من سیدم. غدیر هم‌مهمه او ...

خوبه عالیه

ولادت بی بی زینب رو یادت نره👍

آدم سه حرفه .. آ دال میم...ولی آدم بودن خیلی حرفه
میگیریم.😁 فطر خو عید اصلیه دیگه خودمون دوتیکه میکنیم🤣🤣🤣 قربان . بعد من سیدم. غدیر هم‌مهمه او ...

خوش بحالتون که حوصلش رو دارید.والا ما که دل و دماغ جشن گرفتن نداریم تو این اوضاع

دنیا جای خطرناکی برای زندگی است نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطر کسانی که شرارت‌ها را می‌بینند ولی کاری در مقابل آن انجام نمی‌دهند‌.(آلبرت انیشتین)
خوش بحالتون که حوصلش رو دارید.والا ما که دل و دماغ جشن گرفتن نداریم تو این اوضاع

کسایی که اینکارو میکنن.یعنی گروهمون .

یکی طلاق گرفته شوهرش جلو چشش بهش خیانت میکرده اینم بعد ۶ سال زجررر بچشو ول میکنه میره.

اون یکی باز شکست عشقی شدید.

اون یکی توعقد داره طلاق میگیره چون پسره خیلی بچس و میخواد دختره همش بهش پول بده وخرجش کنه.گل خاستگاریم دختره پولشو داده.

و اینگونه ادمایی هستیم.

یکی دیسک کمر وگردن واینا داره.

ادمای خفن پولدار بی مشکل نیستیم.

بخاطر مشکلات زیاد رو اوردیم به اینکارا بلکه سبکتر بشن.