2777
2789
عنوان

کدبانو ها بیاین یه لحظه

202 بازدید | 29 پست

سلام شبتون بخیر

برای اولین بار میخوام قیمه درست کنم میشه طرز تهیشو بگید.

مرسی 

شوهرم عاشق قیمس و از نظر اون هر کس بتونه قیمه خوب درست کنه یعنی اشپزیش ۲۰😁

دست پختم خوبه ولی هنوز خورشت درست نکردم

این نیز بگذرد...

از شب قبل لپه رو خیس کن بعد اول پیاز رنده کن(بعضی ها ورق میزنن وبعضی ها نگینی ریز خرد میکنن)پیاز رو تفت بده بعد گوشت گوسفندی اضافه کن تفت بده بعد لپه رو اضافه وتفت بده وبعد رب رو اضافه وتفت بده ونم وفلفل وزرد چوبه بریز واب جوش بریز بزار تا خوب بپزه وجا بیفته

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

قیمه های من ک هرکی بخوره دیک خونمو ول نمیکنه اول ازهمه یچی بگم برای روی برنجت زرشک و خلال بادومو جدابخیسون توکلاب یساعت بعد دربیار روغن داغ کن دوتاشو بریز توروغن داغ باکمی زعفرون یارنک غذا تزیین کن روبرنجت معرکسسس برای مرغ و قیمه عالیه...حالاقیمم  پیاز زساد تفت میدم توروغن بازردچوبه گوشتو توش تفت میدم بعد لپهدهار قشنک باهاش تفت میدم و رب زیادمیزنم و اب درشو میزارم وسطاش دارجین و کلاب حتما زیاداضاف میکنم اکرداشته باشم زعفرون ک عالیتر بعد وقتی ک خاستم خاموش کنمده دیقه جلوتربازم کمی گلاب و دارجین....باید حتماجهارپنج ساعت بمونه فک کن من یشب مهمون شهرستان داشتم برای فرداناهاریکشب قیمه کذاشتم تا یک ظهر ن لپه وارفته بود ن کوشت ببین انقد تعریف کردن  ک شوهرم کلاهرکی میادمیگهدقیمهدبزار تزیین برنج ک کلا ی عطرو بویی میده ک ادم حال میکنه

دوبارکاربریم تعلیق شده  به درخواست خودم جدید نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اول به اندازه ای که کف قابلمه پر بشه پیاز سرخ کن بعد که پیاز خوب سرخ شد گوشت رو تفت بده بعد لپه هارو بعدم رب و ادویه زیرشو کم کن درشو بزار رب بره تو جونش بعد اب اضافه کن بعد سه ساعت نمک و ابلیمو یا لیمو امانی اضافه کن و تو این مدت حواست له ابش باشه که تموم نشه اگه کم شد اضافه کن اخراشم زیرشو کم کم کن روغنش بیاد بالا و ریختنی اول روغنشو برداز بعد که خورشت رو ریختی روغنو بریز روش

از شب قبل لپه رو خیس کن بعد اول پیاز رنده کن(بعضی ها ورق میزنن وبعضی ها نگینی ریز خرد میکنن)پیاز رو ...

و وقتی پخت خورش به وسطش رسید 2یا3تا لیمو عمانی رو خیس کن وبعد هسته اش رو در بیار وبه خورشت اضافه کن میتونی یه تکه چوب دارچین هم بندازی.بعد 10دقیقه اخر زعفران ویه قاشق گلاب اضافه کنی

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

پیاز رو رنده درشت کن.سرخ که شد ادویه و گوشت رو حسابی با پیاز تفت بده.دو قاشق رب اضافه کن بذار حسابی سرخ بشه.پیاز زیاد باعث میشه خورشتت ابکی نشه.

راستش من میترسم لپه رو با گوشت بپزم بدم میاد له بشه.

وقتی گوشت پخت لپه از قبل پخته شده رو اضافه میکنم.

لیمو هم نمیریزم

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
قیمه های من ک هرکی بخوره دیک خونمو ول نمیکنه اول ازهمه یچی بگم برای روی برنجت زرشک و خلال بادومو جدا ...

لیمو یاابلیمویادم رفت بکم یساعت بعد جوش خوردم بنداز

دوبارکاربریم تعلیق شده  به درخواست خودم جدید نیستم

من لپه و گوشتو همیشه جدا درست میکنم .

چون توی زودپز میپزم لپه خیلی وا میره، واسه همین لپه رو میزارم تو قابلمه،گوشتو میزارم تو زودپز.

گوشتو با پیاز سرخ میکنم بعد و رب و ادویه میزنم تفت میدم.

طعم قیمه به زعفرون و هل و گلاب و دارچینه.

زعفرون و گلاب زیاد بزن ، هل و دارچین کم

من چون تو زودپز میزارم همه رو به جز گلاب همون اول میریزم.

اما اگه تو قابلمه درست کنی زعفرون و گلاب و دارچینو آخر بریز،فقط هل اول بنداز

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم

من هل ویه کوچولو جوز هندی هم میریزم

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
از شب قبل لپه رو خیس کن بعد اول پیاز رنده کن(بعضی ها ورق میزنن وبعضی ها نگینی ریز خرد میکنن)پیاز رو ...

توی قابلمه چقدر وقت طول میکشه؟ توی زودپز چقدر؟

این نیز بگذرد...
قیمه های من ک هرکی بخوره دیک خونمو ول نمیکنه اول ازهمه یچی بگم برای روی برنجت زرشک و خلال بادومو جدا ...

وای بر برنج خیلی خفن میشه.

مقدار مواد رو میشه بگی برا دو نفر؟

این نیز بگذرد...
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   honye_ella  |  5 ساعت پیش
توسط   vittozahra  |  5 ساعت پیش