2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

8 صبح تا 5 عصر

3 سال و نیمه

پدر و مادرم و البته همسرم چون شغلش آزاده وتایم کاریش دست خودشه یه ساعتهایی هم پیش ایشونه

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
8 صبح تا 5 عصر 3 سال و نیمه پدر و مادرم و البته همسرم چون شغلش آزاده وتایم کاریش دست خودشه یه ساعت ...

آخی چه سخت

پس تقریبا دو سوم عمر بچه بدون شماس

چون شب هم که میخوابه

شما که داری امضامو میخونی، لطفا برا کار پیدا کردن همسرم یه صلوات بفرست.
آخی چه سخت پس تقریبا دو سوم عمر بچه بدون شماس چون شب هم که میخوابه

دقیقا.

افسردگی و بی حوصلگی رو به خستگی و کار خونه اضافه کن. من یه همچین مادری ام. 

ای کاش می شد کار نمیکردم. ای کاش افسردگی نداشتم. ای کاش وقت بیشتری رو به بچه م اختصاص می دادم. ای کاش وقت بیشتری رو برای خودم میذاشتم.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
دقیقا. افسردگی و بی حوصلگی رو به خستگی و کار خونه اضافه کن. من یه همچین مادری ام.  ای کاش می ...

ان شاءالله زندگیت به سامان شه

شما که داری امضامو میخونی، لطفا برا کار پیدا کردن همسرم یه صلوات بفرست.
ان شاءالله زندگیت به سامان شه

فدای تو بشم.

واسه امضات صلوات فرستادم.