2777
2789

اگه به خاطر ملاقات باهات مجبور باشه به مافوقش خوش خدمتی کنه و خودش رو کوچیک کنه تا بهش مرخصی بیشتر  بدن کدوم حالت رو می پسندید؟

تعداد رای : 72
نظرسنجی
ترجیح می دم باج نده و عزت خودش رو حفظ کنه حتی اگه ماه ها نبینمش
48
66%
ترجیح می دم به خاطر علاقه اش به من هر جور شده مرخصی جور کنه تا دلتنگش
24
33%

خب بذار خوش خدمتی کنه ولی کلی قربون صدقش برو بهش محبت کن( حدتو رعایت کن) که هم بهت اهمیت داده باشه هم براش عزیز بشی هم دلتنگ هم نشین و خوش باشین

ایشالا هر دعایی در حقم میکنید صد برابرش به خودتون برگرده💚 / مذهبیم ولی نه اونطور که به فکر مردم بد نشسته باشه سعی میکنم مذهبی واقعی باشم آزارم به کسی نرسه / خوبی کردن💐 به دیگران از همه مهم تره تو هر دین الهی/ ❤ خدایا ❤ همیشه به کمک های تو امیدوارم/ خانم ها منو از دعای خیر خودتون لطفا فراموش نکنید🌸🙏/ 🌺خانم ها لطفا بیاید همدردی کنیم و به هم دلگرمی بدیم هرکسی به نوعی گرفتاری یا مشکلات داره🌺/  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم /// خانم ها لطفا تو تاپیک های دعا کردن و ختم تگم کنید. ممنون. 🌸 درضمن بیشتر تاپیک هام برای دل خودم هست نه خطاب به کاربران.  مرسی.🌺 / خدایا شکرت که چشم بد و شر و دشمن رو ازم دور میکنی، خدایا بابت نعمت ها و خوشی ها شکر❤ خدایا توکلم به خودته ❤/ من یک آدم مذهبی روشنفکرم از معمولی هم معمولی تر هستم نه اینکه خشک مذهبی باشم ولی خب اعتقاد دارم و گاهی وقتها دعا میکنم برای حاجت های خودم و گاهی هم برای حاجت های دیگران / دختر جوون فعلا مجرد هستم اومدم اینجا تا گاهی وقت ها با خانم ها حرف بزنم سرگرم بشم🙃 یا اینکه دعا کنیم در حق همدیگه💚 / بنده ی حقیر و ضعیف خدای قدرتمند و بلندمرتبه هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم یه تصور فانتزی و غیر واقعی از،دوره سربازی دارید 

شما خدمت سربازی کجا بودی

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
ولی هیچ جا باج ندادن هم خیلی جنم می خواد و گاهی گردن تموم میشه

گردن تموم شدن رو نمیدونم چیه ولی زیاد موقعیت باج دادن نداشتم مگر تو بچگی که کتک خوردم ولی باج ندادم

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

داداش من الان سرباز....حالا هر خوش خدمتی کنه واس خاطر خودش میکنه نه کسی خخخخ خودش میحواد ی جور در بره و گیر جلب توجه نظر کسی نیست ...کلانم بهتر کسی درگیر روابط عاطفی نباشه قبل تشریف بردنش ب سربازی

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
دیگه هر کس پدر و مادر ش نگران ش هستن اگه نامزد و زن نداشته باشه

اونا در حد ی تلفن دو دقیقه ایی  کفایت میکنه ک اونم تو سربازی بالخره پیدا میشه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.