2777
2789
عنوان

تغییر رشته

207 بازدید | 10 پست

سلام دوستام من دانشگاه تو رشته تحصیلی نرم افزار ناپیوسته خوندم کسی میدونه الان بخام تغییر رشته بدم باید از کجا شروع کنم میتونم همین الان ی رشته ای رو انتخاب کنم و بخونم یا باید پیش دانشگاهی بخونم و دوباره کنکور بدم

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم. 

لازم به خوندن پیش دانشگاهی نیست. میتونین کنکور بدین. 

مدرکتون معادل سازی میشه. کاردانی رو دارین دیگه نیازی به پیش دانشگاهی ندارین. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.  لازم به خوندن پیش دانشگاهی نیست. میتونین کنکور بدین.  مدرکتون معادل سازی می ...

رشته ای که میخام بخونم هیچ ربطی به رشته کاردانی نداره آخه روانشناسی مثلا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رشته ای که میخام بخونم هیچ ربطی به رشته کاردانی نداره آخه روانشناسی مثلا 

ببین منم کاردانی نرم افزار دارم دقیقا مثل شما. 

اما امسال کنکور تجربی میدم. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
ببین منم کاردانی نرم افزار دارم دقیقا مثل شما.  اما امسال کنکور تجربی میدم.

چقدر خوب بعد دروس تجربی رو از پایه دوم میخونید؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقدر خوب بعد دروس تجربی رو از پایه دوم میخونید؟ 

نظام جدید شرکت میکنم. 

دهم یازدهم دوازدهم