2777
2789
عنوان

سونو پنج هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 42 پست
یعنی دارم جون میدم از استرسی ک از ظهرتاحالا گرفتم و نگرانم کرده . 

اصلا اصلا استرس نداشته باش  بارداري خارج از رحم همراه با درد شديد و خونريزيه 

شما فقط زود رفتي سونو و الكي داري حرص ميخوري  

توكل كن ب خدا اون دكتر ك تورو سونو كرده بيشعور بوده ببخشيدا ك متاسفانه ازين بيشعورها كم نيستن 

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووو جدا . فردا باید برم ازمایش.‌ امروز ک سونو واژینال بود .  چرا باید ۴۸ ساعت بعد تکرار کنم

تو واژینال هم تا بتا بالا ۱۵۰۰ نباشه دیده نمیشه بعد هم اگه بتا تو ۴۸ ساعت دوبرابر شه بارداری سالمه

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩
اصلا اصلا استرس نداشته باش  بارداري خارج از رحم همراه با درد شديد و خونريزيه  شما فقط زود ...

هیچی هم حرف نمیزنه باهام سوال میپرسم جواب تک کلمه ای میده اینطوری بدتر اعصاب ادمو بهم میریزه 

باید برم ی جای دیگه واقعا فایده ای نداره این برای منی که هی میخام سوال کنم و بدونم چ خبره

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی
تو واژینال هم تا بتا بالا ۱۵۰۰ نباشه دیده نمیشه بعد هم اگه بتا تو ۴۸ ساعت دوبرابر شه بارداری سالمه

توکل بخدا .دعام کنید . 

ممنونم از این اطلاعات خوبی ک بهم دادی

هیچی هم حرف نمیزنه باهام سوال میپرسم جواب تک کلمه ای میده اینطوری بدتر اعصاب ادمو بهم میریزه  ...

اره دقيقا بايد دكترت رو عوض كني!  زن باردار بايد بتونه با دكترش راجبه تمام مشكلاتش حرف بزنه و نگراني هاشو بگه و راهكار دريافت كنه تا استرسش از بين بره 

اگر تهران يا كرج هستي زهرا حيدر رو بهت پيشنهاد ميدم از خانمي و مهربوني و تخصصش هرچقد بگم كمه 

من خودم ازون استرسيايي بودم ك جونم بالا ميومد از شدت استرس بااين دكتر جوري ريلكس شدم ك حتي واسه سونو قلب بچه استرس نداشتم باورت ميشه!

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
اره دقيقا بايد دكترت رو عوض كني!  زن باردار بايد بتونه با دكترش راجبه تمام مشكلاتش حرف بزنه و ن ...

اره واقعا دقیقا . 

ممنونم ازت عزیزم 

انشالله ک خیر ببینی 🌹

اره واقعا دقیقا .  ممنونم ازت عزیزم  انشالله ک خیر ببینی 🌹

قربونت ان شاءالله ك ميري همه چيز خوبه و ٩ماه ديگه بغلش ميكني اونوقت با گريه هاي نصفه شبش ديوونت ميكنه  مياي ميگي نميتونم بخوابم😂😍🙏🏼❤️

قربونت ان شاءالله ك ميري همه چيز خوبه و ٩ماه ديگه بغلش ميكني اونوقت با گريه هاي نصفه شبش ديوونت ميكن ...

انسالله عزیزم از ته دل برام دعاکنید .. 

ممنونم ازت واقعا .‌