2777
2789
عنوان

دائم شماتت میشم

319 بازدید | 13 پست

خیلی داغون همش از جانب همه شماتت میشم بابت شوهرم وبچم شوهرم جدیدا خیلی رفتار اش بد شده خانوادم شماتت میکنن که خیلی بی عرضه ام نتونستم تومشتم بگیرم بچم اوتیسمیه  وبیش فعال همه شماتت میکنن ‌که چرا نتونستم خوب تربیتش کنم چرا شلختس ووو 

صبح تا شب کارم گریس و همش از خودم ناراحتم چیکار کنم حالم بهتر شه 

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید

عزیزم هر آدمی مسئول رفتار خودشه 

تو مسئول رفتار همسر نیستی

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ِبلندولاك‌زده،نشانهٔ‌زیبایی‌وجمال  ‌نیستند...بلکه‌آنها،ازبی‌نمازی‌وبی‌وضویی‌وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🥀🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

با حرف اونا گریه نکن عزیزم

ان شاءالله همه چی خوب میشه

خدایی نکرده از غصه مریض میشی نکن

سلام براظهورآقاوطول عمرپدرومادرها(پیش مرگشون بشم من)وخوب بودن رابطه بین داداشام صلوات بفرستین لطفا خدا خیرتون بده الهی آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه اینقدرشماتت میشم دیگه خودمم مسئولیت هر بدی رو قبول میکنم

اصلاً غصه نخور

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
با حرف اونا گریه نکن عزیزم ان شاءالله همه چی خوب میشه خدایی نکرده از غصه مریض میشی نکن

خیلی غرورم شکسته قبلا همه جا تعریف ازمن بود الان بابدشدن شوهرم و بچه دیگه کسی برام ارزش قائل نیس

همه خیلی یه چیزی هستن که شمارو شماتت میکنن

خاهرخودم میگه ماشاا.. تو خیلی صبوری اگه بچت بچه من بود صبر تورونداشتم ولی ادمش میکردم😭😭😭😢

خیلی غرورم شکسته قبلا همه جا تعریف ازمن بود الان بابدشدن شوهرم و بچه دیگه کسی برام ارزش قائل نیس

توکل به خدا

ان شاءالله خوب میشن

سلام براظهورآقاوطول عمرپدرومادرها(پیش مرگشون بشم من)وخوب بودن رابطه بین داداشام صلوات بفرستین لطفا خدا خیرتون بده الهی آمین

یه گوشت در باشه 

یه گوشت دروازه 

اهمیت نده 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ِبلندولاك‌زده،نشانهٔ‌زیبایی‌وجمال  ‌نیستند...بلکه‌آنها،ازبی‌نمازی‌وبی‌وضویی‌وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🥀🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

شماتت و سرکوفت واقعا درست نیست اما متاسفانه اکثرن رعایت نمیکنیم ...هر کسی شرایط خاص خودشو ادم ناراحت میشه حق میدم ولی سعی کن بگذری از حرفاشون 

الحمدُلله کما هوَ اهلُهُ
شماتت و سرکوفت واقعا درست نیست اما متاسفانه اکثرن رعایت نمیکنیم ...هر کسی شرایط خاص خودشو ادم ناراحت ...

بحرف آسونه وبه عمل خیلی سخته 

بحرف آسونه وبه عمل خیلی سخته 

اره اینو ک کاملا قبول دارم واقعا مثلا من خودم چادری نیستم اما عموم دختراش چادری اند همیشه سر این مسعله کلی تیکه میندازن و حتی شده سر یسری مساعل ب قول شما شماتت کنن منم ناراحت شدم دلم شکسته اما چ میشه کرد باید گذشت ....چون من اگه بخوام فک کنم خیلی بهم میریزم و کارای روزمره ام پیش نمیره من اینجوری ام بخاطر همین میگم خودتونو ناراحت نکنید زیاد 

الحمدُلله کما هوَ اهلُهُ