2777
2789
عنوان

تست بارداری با جوش شیرین + عکس

5935 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

کسی تا حالا این تست رو انجام داده ؟ چقدر قابل اعتماد هستش؟

میگن نمونه ادرار رو توی لیوان جمع کنید و یک قاشق جوش شیرین بهش اضافه کنید اگر کف کرد باردار هستید اگر نه باردار نیستید

من انجام دادم و مثل عکس برای من کف کرد

(عکس برای من نیست و از نت برداشتم)

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووو چقدم زیاد جیش کرده😂

😂

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
بی بی چک رو ازت گرفتن مگه؟

نه عزیزم اما بیبی چک هم قابل اعتماد نیست خیلی

و این روش رو شنیدم زودتر جواب میده و توی بعضی از کشورهای آسیایی متداوله هنوزم

نه عزیزم اما بیبی چک هم قابل اعتماد نیست خیلی و این روش رو شیندم زودتر جواب میده و توی بعضی از کشور ...

عزیزم الکیه. من با لکه پاک کن تست کردم نوشته بود اگه بیشتر از5دقیقه کف کنه وبمونه بارداری من پریود شدم. البته حالب اینجاست ک فقط همون ماه کف میموند هروقت دیگه میزدم سریع کفش میخوابید

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
عزیزم الکیه. من با لکه پاک کن تست کردم نوشته بود اگه بیشتر از5دقیقه کف کنه وبمونه بارداری من پریود ش ...

خب شاید بارداری بوده که لانه گزینی خوب اتفاق نیفتاده

اما تست لکه بر رو خیلی شنیدم و خوندم که معتبر نیست

خب شاید بارداری بوده که لانه گزینی خوب اتفاق نیفتاده اما تست لکه بر رو خیلی شنیدم و خوندم که معتبر ...

نمیدونم والله 

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم