ما 25 ساله که توی محله مون ساکن هستیم و تقزیبا قدیمی محسوب می شیم..... کنار خونه ما یه کوچه ست (ازین کوچه 2 متریا) که 3 تا خونه داره ...حدود 2 ساله که همسایه های قدیممون رفتن و این خونه ها رو دوتا شو فروختن و یکیش اجاره ست.... از شانس بی ریخت ما اینا بچه دارن ..اونم هر خانواده 3-4 تا پسر حدود 5-12 ساله و یه دختر حدود 14 ساله ... توی این دوسال پدر ما رو درآوردن .... کوچه شده زمین فوتبال و یکسره توپشون به دیوار ما که مشرف به اتاق خواباست میخوره ..گوپس گوپس گوپس.... انگار یکی با توپ میکوبه تو سرت.....اینو بخونین تا بقیه شو بگم ... نمیچکونم ولی اگر طولانی بشه نمیخونین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ساعت بازی هم ندارن از 8 صبح تا 10 شب هر وقت دلشون بخاد میریزن توو کوچه ..از بقیه کوچه ها هم بچه جمع میکنن.....خلاصه سر و صدا ..که سرسام میگیری..... چندین بار محترمانه تذکر دادیم ولی جواب والدینشون اینا بود:1- به تو چه 2- کوچه خودمونه 3- هر گه.ی میخوای بخور4- بچه نداری که بفهمی و .....
یه بار بشدت سرو صدا میکردن ..پدرم سردرد شده بود .... و بازم میگفت دلش کن..... ولی من زنگ زدم 110 ....110 اومد و حقو به ما داد و به اونا اخطار داد که رعایت کنن ...ازون وقت رعایت میکنن اما سوژه جدید شروع کردن ..ما دوربین مدار بسته داریم ...میان آشغالاشونو میذارن دم درب ما ..... و ابش و بوی گندش دیوونمون کرده ..به وضوح توی دوربین دیده میشه
امروزم تلویزیون روی دوربین بود که با چشم خودمون دیدیم آقاهه آشغالشو گذاشت جلوی درب ما.. پدرم عصبانی شد رفت جلوی در ... اونم سینه سپر کرد که بابای 67 ساله منو بزنه ...مردک بیشعور... که خواهرم بابامو کشید تووو خونه
اینا به کنار ... یکیشون انگار فامیلای زنش توی اداره جات مختلف شاغلن.... برداشته از قسمت امنیت استانداری یه نفرو اجیر کرده فرستاده درب خونمون که اینا مشکوکن ... ( که مثلا ما رو بترسونه ) حتی میخواست مدارکمونو جلب کنه که من ندادم..... و رفته گفته اینا مهاجر غیر قانونی ان (مارو گفته ) ... منم جوابشو گذاشتم تو کاسش و مردک رفت و دیگه نیومد....... دیووونه شدیم ... حالا چکار کنیم با اینا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ میخوایم خونه رو بفروشیم ولی مطمئنا دیگه نمیتونیم بخریم .... شما یه راهی جلوی پام بزارین؟