2777
2789
عنوان

مشورت -کمک..موضوع:همسایه بد

176 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها

ما 25 ساله که توی محله مون ساکن هستیم و تقزیبا قدیمی محسوب می شیم..... کنار خونه ما یه کوچه ست (ازین کوچه 2 متریا) که 3 تا خونه داره ...حدود 2 ساله که همسایه های قدیممون رفتن و این خونه ها رو دوتا شو فروختن و یکیش اجاره ست.... از شانس بی ریخت ما اینا بچه دارن ..اونم هر خانواده 3-4 تا پسر حدود 5-12 ساله و یه دختر حدود 14 ساله ... توی این دوسال پدر ما رو درآوردن .... کوچه شده زمین فوتبال و یکسره توپشون به دیوار ما که مشرف به اتاق خواباست میخوره ..گوپس گوپس گوپس.... انگار یکی با توپ میکوبه تو سرت.....اینو بخونین تا بقیه شو بگم ... نمیچکونم ولی اگر طولانی بشه نمیخونین   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت بازی هم ندارن از 8 صبح تا 10 شب هر وقت دلشون بخاد میریزن توو کوچه ..از بقیه کوچه ها هم بچه جمع میکنن.....خلاصه سر و صدا ..که سرسام میگیری..... چندین بار محترمانه تذکر دادیم ولی جواب والدینشون اینا بود:1- به تو چه 2- کوچه خودمونه 3- هر گه.ی میخوای بخور4- بچه نداری که بفهمی  و .....

خدالعنتش کنه همسایه مارو چند وقته اعصاب برام نمونده .متنفرم ازش مردم آزار😠😠😠

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید  

یه بار بشدت سرو صدا میکردن ..پدرم سردرد شده بود .... و بازم میگفت دلش کن..... ولی من زنگ زدم 110 ....110 اومد و حقو به ما داد و به اونا اخطار داد که رعایت کنن ...ازون وقت رعایت میکنن اما سوژه جدید شروع کردن ..ما دوربین مدار بسته داریم ...میان آشغالاشونو میذارن دم درب ما ..... و ابش و بوی گندش دیوونمون کرده ..به وضوح توی دوربین دیده میشه

برو رو پشت بون هر وقت اومدن شلنگ آب باز کن بگو دارم پشت بوم میشورم آب بریز رو سرشون بگو به شما چه پشت بوم خودمه

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
یه بار بشدت سرو صدا میکردن ..پدرم سردرد شده بود .... و بازم میگفت دلش کن..... ولی من زنگ زدم 110 ... ...

میتونین با این فیلما شکایتشون کنین .اه بیشعورن دیگه

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید  
برو رو پشت بون هر وقت اومدن شلنگ آب باز کن بگو دارم پشت بوم میشورم آب بریز رو سرشون بگو به شما چه پش ...

افرین فکرخوبیه😄

امروزم تلویزیون روی دوربین بود که با چشم خودمون دیدیم آقاهه آشغالشو گذاشت جلوی درب ما.. پدرم عصبانی شد رفت جلوی در ... اونم سینه سپر کرد که بابای 67 ساله منو بزنه ...مردک بیشعور... که خواهرم بابامو کشید تووو خونه

یه بار بشدت سرو صدا میکردن ..پدرم سردرد شده بود .... و بازم میگفت دلش کن..... ولی من زنگ زدم 110 ... ...

یه برگه بنویس بزن دم در همسایه نسبتا محترمی که اشغالاتو میذاری دم در فکر نکن نمیدونیم کی هستی

یه بار دیگه اشغالاتو دم در بذاری همه اشغالاتو جمع میکنیم میریزیم تو حیاطت تا ادم شی 

فیلمو ببر نشونشون بده  بگو شکایت رسمی میکنم ازتون یا اینکه تو هم آشغال آبدار بردار ببر بزار دم خونشون

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔

اینا به کنار ... یکیشون انگار فامیلای زنش توی اداره جات مختلف شاغلن.... برداشته از قسمت امنیت استانداری یه نفرو اجیر کرده فرستاده درب خونمون که اینا مشکوکن ... ( که مثلا ما رو بترسونه ) حتی میخواست مدارکمونو جلب کنه که من ندادم..... و رفته گفته اینا مهاجر غیر قانونی ان (مارو گفته  ) ... منم جوابشو گذاشتم تو کاسش و مردک رفت و دیگه نیومد....... دیووونه شدیم ... حالا چکار کنیم با اینا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ میخوایم خونه رو بفروشیم ولی مطمئنا دیگه نمیتونیم بخریم .... شما یه راهی جلوی پام بزارین؟