2777
2789
عنوان

قرص نکسیوم برای نوزاد دوماهم

132 بازدید | 10 پست

سلام دوستان دخترم دوماهشه وزن گیری خوب نداشته بردم دکتر براش سونو نوشت و ازمایش خداروشکر مشکلی نبود از لحاظ رفلاکس،براش نکسیوم نوشته میگه برای درمان دارویی نوشتم وقتی رفلاکس نداره چرا بدم بهش؟همسرم بهم میگه دکتر نوشته بایدبدیم ولی من مخالفم،میشه کمکم کنید

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش

اونو برا رفلاکس شدید میدن من به دخترم میدادم چون با امپرازول خوب نشد. من جای تو بودم نمی دادم

اَلَم یَعلَم بِأن الله یریٰ آیا نمی داند که خدا او را می بیند؟         آیه ۱۴ سوره علق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونو برا رفلاکس شدید میدن من به دخترم میدادم چون با امپرازول خوب نشد. من جای تو بودم نمی دادم

منم ب همسرم همینو میگم ولی میگه دکتر گفته برای بک دوره درمانی یک ماهه دادم

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش
3700 بود الان 5450 شده،یکم بد شیر میخوره

دو ماهه باید چند کیلو باشن؟

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
صلوات فرستادم عزیزم

ممنونم عزیزم❤

منم برای شما میفرستم گلم😘

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
منم ب همسرم همینو میگم ولی میگه دکتر گفته برای بک دوره درمانی یک ماهه دادم

خب یکماه چیزی نیست اگه به دکترش اعتماد داری می خوای بده

اَلَم یَعلَم بِأن الله یریٰ آیا نمی داند که خدا او را می بیند؟         آیه ۱۴ سوره علق
خب یکماه چیزی نیست اگه به دکترش اعتماد داری می خوای بده

زیاد اعتماد ندارم راسش،همه ازش تعریف میکنن تو کرج ولی من خوشم نیومده،ب نوزاد چند روزه گفت نبات و عرق نعنا با یکم کره بده برای کولیکش،نمیدونم چیکار کنم