2777
2789
عنوان

لباسمو کجا بفروشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4219 بازدید | 32 پست

بچه ها بیاین تو همین تاپیک عکس چیزامونو بزاریم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها بیاین تو همین تاپیک عکس چیزامونو بزاریم

منظورت لباسامون یا وسیله هاییه که میخوایم بفروشیم دیگه؟

"تولید مثل" اسمش روشه، اگه واقعا خوبید، مثل خودتونو تولید کنید. با تشکر

قبلا دیوار لباس فروختم اصلا اینجور نبود انگار جدیدا آدمای مریض زیاد شدن.صبح پاشدم دیدم کلی اس ام اس اومده

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
منظورت لباسامون یا وسیله هاییه که میخوایم بفروشیم دیگه؟

هر چی... به نظرم یه تاپیک یکیمون بزنه... فروش اجناس دست دوم... بعد همه عکس وسایلامونو بزاریم... منم یه لباس دارم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
هر چی... به نظرم یه تاپیک یکیمون بزنه... فروش اجناس دست دوم... بعد همه عکس وسایلامونو بزاریم... منم ...

اهوم.حداقل اینجور مزاحم تلفنی نداریم

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
اینجا لینک تلگرام هم میشه گذاشت؟؟؟

امتحان کن ببین.ولی فکر کنم فیل که شد دیگه نمیشه لینکشو هم گذاشت

سلام اگه لباس فروشی دارید میتونید توی سایت کاریزماکالر ثبت نام کنید. بهتون یک فروشگاه اختصاص میدن و واستون تبلیغات میکنن تا بفروشید. تازه سایتشون با هوش مصنوعی کار میکنه و میتونه به کاربر بر اساس سلیقه لباس مورد نظرشو نشون بده. به راحتی میتونید لباساتونو بفروشید. کمیسیون هم نداره و رایگان میتونید بفروشید. هزینه ارسالش هم رایگانه و خود شرکت کاریزماکالر هزینه های ارسال رو پرداخت میکنه

هم میتونید با این شماره تماس بگیرید و هم از طریق لنک زیر وارد سایتشون بشید

09153221496

https://charismacloth.com