2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محبوب اسدلو .

۱۷شهریور

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
مامان منم افسردگی داشت پیش دکتراکرمی دکترطب سنتی رفت خیلی تعریفشومیکرد

ما هم یه دکتر اکرمی داشتیم رییس دانشگاهمون بود و طب سنتی تدریس میکردن مطبشون کجا هست

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

09143165659این خانمم مشاوره 

من یه بارتماس گرفتم مشاورتلفنی میدادن خیلیییی خوب بود... میخوای شمارشوسیوکن ببین توتلگرام ایناهس ازشون بپرس... والا تلگرام ندارم خودم نمیدونمااااا... ان شاالله مشکلت حل شه 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
ما هم یه دکتر اکرمی داشتیم رییس دانشگاهمون بود و طب سنتی تدریس میکردن مطبشون کجا هست

مطبش قبلاً توچهارراه ابوریحان بود دیگه بعدش مطبوجم کرد حالا تودانشگاه پیام نورایناوقت میده ویزیت میکنه خودشم ویزیتش رایگانه

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
کارش اگه عالیه برم

خواهرشوهر خواهرم وضعش خفن بود چندبارم خودکشی کرده بود درمان شد هیچ یه دخترم تو سن ۴۱‌سالگی دنیا اورد

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
فک نکنم بجزدارو باچیزای دیگه حل بشه

عزیزم دارو وابستگی میاره بعد یه مدت باید دوزشو ببری بالا تا اثر کنه. فقط هم این نیست، هزار جور عوارض دارن این داروها. یکی از فامیلهای ما سر همین، کلیه هاشو از دست داد. به نظرم بهتره ریشه افسردگی رو پیدا کنی. اگه علت خاصی داره یا مشکلی تو زندگی هست که باعث افسردگی شده، اول باید اون علت از بین بره