2777
2789
خواهرم دختر 20ماهشو تصمیم گرفته از شیر بگیره دیروز به سینه ش چسب زد و گفت اوف شده دخترشم(آخ فداش شم که چقد فهمیده س) دیگه با ناراحتی گفت اوف شده و دیروزو تحمل کرد و یه بار هم ممه نخواست ولی بیقرار بود. منم خیلی دلم براش میشوخت حالا شب موقع خواب خواهرم دوباره سینشو داده به نظرتون کار درستی کرده؟ و اینکه آیا موقع جداد کردنش و روشش خوبه؟ اینم بگم که الان وزنش 13 کیلوه و ماشالا غذاش خوبه ولی تا ظهر لب به هیچی نمیزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشم میاد هممون سوال داریم دریغ از جواب عزیزم اگه توی کلینیک هم سوال بپرسی ایشالله دختر خواهرت که 5 ساله شد جوابتو میدن خخخخخخخخخخخ من بهمن ماه سوال کردم هنوز جوابمو ندادن
اینم عکس های گل پسر من http://photo.ninisite.com/pages/userphotos.aspx?userid=158426 تزیینات سیسمونی و اتاق کودکwww.babynamadi.ir
من مطمئن نیستم درست باشه یا نه ولی دیدم خیلی ها همین کار رو کردند یعنی یه دفعه بچه رو ترک ندادن روزها بچه تو ترک بوده و شب ها یه بار شیر داده اند که بچه بی تابی نکنه و کم کم شیر رو فراموش کنه نه یه دفعه ای
به لب رسیده جان کجایی ؟