2777
2789
من به تنبیه بدنی اعتقاد عجیبی دارم😁

عاشقتم بااین اعتقاداتت😁😁

زندگی من شبیه یه گیتارقدیمیه که فرسوده ست پوکیده افتاده گوشه ی انباری،اماامیداینکه یه ناجی بیادوبااون یه قطعه زیباروبه نمایش بزاره رو،هنوزازدست نداده..آه امیدخیلی چیزعجیبیه..😔😔🎶🎶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته بوی اسفند هم بچرو آروم میکنه که با این هوای آلوده نمیشه و عود استخودوس هم خیلی تاثیر داره  ...

فک کردم نوشتی بوی گوسفند بعد که گلارو خوندم دوباره نگاه بالا کردم دیدم نوشتی اسفد😑

چیکارا میکنه که عصبی میشی قبول کن که هنوز خیلی کوچیکه

بله مثلا یه مدته بد غذا شده کلا رو اعصابه...بعدش تا یه جایی رو مرتب میکنم میاد به هم میریزه بلافاصله در حالی که قبلا با اونجا کار نداش

غذا رو میگه بده خودم بخورم بعد پخش زمین میکنه

خیییلی کتکم میزنه

همش رو شکممه و باردارم

تا کوچکترین چیزی باب میلش نباشه کله شو میکوبه زمین 

و...

من بزورخودمواروم میکنم که نزنمش 😀بیشتراوقات تسلیمش میشم ک ول کنه مثلاگیرمیده ک بچسبه به من من ذله میشم ازدستش ،البته کلاجزع چسبندگانه دخترمت ولی گاهی نیازدارم ی نفس بکشم لعنتیییی😣😭😁😁😁

زندگی من شبیه یه گیتارقدیمیه که فرسوده ست پوکیده افتاده گوشه ی انباری،اماامیداینکه یه ناجی بیادوبااون یه قطعه زیباروبه نمایش بزاره رو،هنوزازدست نداده..آه امیدخیلی چیزعجیبیه..😔😔🎶🎶

من خیلی عصبی میشم ولی شوهر نه یه بار پرسیدم گفتم چرا عصبی نمیشی میگه وقتی فک میکنم بچست و کاراش رفتاراش دست خودش نیست هنوز بلد نیست چجوری رفتار کنه حرص نمیخورم بجاش میفهمم باید محبت کنم

من بهس میگم مامان جان امروز من عصبی هستم. لطفا تا اروم بسم نیا سمتم. اون هم همین کار رو میکنه. راهکار زیاد دارم اما الان خیلی خوابم میاد😄

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
بله مثلا یه مدته بد غذا شده کلا رو اعصابه...بعدش تا یه جایی رو مرتب میکنم میاد به هم میریزه بلافاصله ...

عزیزم هرچیزی خواست بهش بده البته چیزایی که میدونی خطریه رو به هیچ عنوان نده بزار هرچقد خولست نق بزنه اخر خسته میشه چون باردارم هستی باید مواظب خودتم باشی وحرص الکی نخوری