2777
2789
عنوان

بچه هایی که مشق نمینویسن

98 بازدید | 16 پست

من یه پسر دارم که مشق نمینویسه یعنی صدبار باید بگم با دعوا و جنجال مینویسه خسته شدم از بس گریه کردم این مشکل منه یا کسی هم مثل من مشکل داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه بچه ها همینجورین تنبلیشون میاد به نظرم اینجوری شروع کن که مثلا ده تا خط قراره بنویسه بگو‌بیا دو‌خط بنویس پاشو بازیتو‌بکن مثلا یه نیم‌ساعت دیگه دیگه دوباره دو‌خط، دختر من اینجوری اادت کرد الان تنها تو اتاقش خودش مینویسه اولا پدرمو در اورد تو املا هم بهش گفتم هر پنج تا عالی یه جایزه داره همه سعیشو میکنه که حواسش جمع باشه بچه ن دیگه باید بلاخره یه جوری به زبون خودشون باهاشون کنار اومد وگرنه لجبازی میکنم

معلما که دعوا نمیکنن چند بارم ننویسن برا معلما عادی میشه معلما که مثل زمان ما سخت گیر نیستن

معلپای بچه من دعوا میکنن 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
میگم آبروم جلو معلم میره به خدا دیگه خسته شدم از بس دعوا کردم 

دعواش نکن پسر من دیروز حرف قشنگی بهم زد گفت تو معلمم نیستی تو مامانمی این ایراد گیریها کار خانم معلمه نه تو منم سکوت کردم دیدم حق داره 😐😐😐

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

میشینم همه درسارو براش توضیح میدم بعدش که روی ورق مینویسم که جواب بده تنبلیش میاد بنویسه بد خط و نصف و نیمه مینویسه اصلا دل نمیده منم میشینم گریه میکنم اونم واسه خودش عین خیالشم نیست