2777
2789

والا مقصر نیستی مادرت باید رعایت کنه غذاشو زود بذاره که بپذه بتو توجه کنه زن باردار طبیعیه زیاد بخوابه طبیعه تو بارداری طبع بدنش گرم یا سرد شه بعدم بتوچه زنداداشت مشکل داره تو بچه نیاری که اونا زندگیشون خراب نشه اگه زنداداشت بود حاضر بود اینکارو برا تو کنه مامانت توقع بیجا داره بزار برگرده هرچی حرص بخوری بچت عصبی میشه بس ریلکس باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وظیفه ای نداره از شما نگهداری میکنه از سر لطفشونه دوست ندارین بگین بنده ی خدا برن به خونه و زندگی خو ...

اخه چه کمکی همش تو اتاق تلفن بازی با عروساش و پسراش همش میشینه گریه کردن که چرا اونا به مشکل خوردن واسه بچه 

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون

کاش مؤدب تر میگفتی مامانت بره بنده خدا اومده کمک معمولا مادرا منظور ندارن اونم دلش واسه همه بچه هاش میسوزه خب  تو هم بارداری حساس شدی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
غذا بدرستن شوهرت بره بگیره...

تو شهر غریبم فاصلمون زیاده من خواستم بیاد که باهام صحبت کنه شوهرم همش،سرکاره اینم اومده شده ایینه دق یا گریه زاری میکنه که چرا داداشم به مشکل خورده واسه بچه یا همش تلفن بازی با پسراش و عروساش

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون
اخه چه کمکی همش تو اتاق تلفن بازی با عروساش و پسراش همش میشینه گریه کردن که چرا اونا به مشکل خوردن و ...

به مامانت بگو غصه نخور ان شاءالله سر زایمان واسه زندادشت دعا میکنی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چرا

مادر دیگه  اسی 

.تهرانی  پنجره رو باز نکن

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
تو شهر غریبم فاصلمون زیاده من خواستم بیاد که باهام صحبت کنه شوهرم همش،سرکاره اینم اومده شده ایینه دق ...

مشکلشون‌چیه  چند سال منتظرن

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

ای بابا...استارتر جان حق داری اما حرفی نزن که دل مادرت بشکنه.

بعضی آدما کلا سخته هم نشینی باهاشون.

مامان منم یه عادتای خاصی داره که کلا سخته باهاش باشی، اما من خیلی سعی میکنم ناراحتش نکنم هیچوقت

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
والا مقصر نیستی مادرت باید رعایت کنه غذاشو زود بذاره که بپذه بتو توجه کنه زن باردار طبیعیه زیاد بخوا ...

بخدا هرچی بهش میگم سردمه نزار سرما بخورم دوباره میبینم پنجره رو باز،گذاشته میگه گرمه .امروز اینقد از،دستش گریه کردم یا شبا خوابم بهم ریخته نمیتونم بخوابم شوهرمم صبح زود میره سرکار خواب زده میشم حالا تا ساعت ده صبح میخوابم میگه تو باید خودتو عادت بدی شبا بخوابی

مادر دیگه  اسی  .تهرانی  پنجره رو باز نکن

نه سنندج

مشکلشون‌چیه  چند سال منتظرن

همش یه ساله ازدواح کردن بخدا من خودم بعد کلی دکتر نتیجه گرفتم حالا که من باردارم اصلا جرئت نکرد بهشون بگه میگفت زندگیشون بهم میریزه الانم که اومده نگاه من میکنه شروع میکنه گریه کردن منو حرص میده میگه نه من بخاطر مشکلات زندگی گریه میکنم یا میگه بزهر دخترت دنیا بیاد ببین چه بلایی سرت میاره فکر کردی بچه الکیه

والا منم هفت ماهمه ویارم خوابه همش میخوابم تا دو ظهرم بخوابم مامانم بیدارم نمیکنه نمیذاره خواهر یا بابام با صدا بلند حرف بزنن یا تی وی صداش بلند باشه شب قبل میپرسه غدا چی بزارم دما خونشون براساس بدن منه چون میدونه گرما حالمو بد میکنه عصبی میشم خواهرمو دعوا میکنم خواهرم ۸ سالشه هیچی نمیگه یا مامانم میگه به اجیت حرف نزن مادر باید مادری کنه ماها الان شرایطمون بحرانیه نمیتونیم خودمونو کنترل کنیم هورمونامون بهم ریخته بامامانت بحث نکن بزار بره اگه شرایطشو داری از رستوران غذا بگیر اگه نداری غذا زیاد بپز فریز کن برا خودت هربار ی خورش در بیار پلو هم که کاری نداره

همش یه ساله ازدواح کردن بخدا من خودم بعد کلی دکتر نتیجه گرفتم حالا که من باردارم اصلا جرئت نکرد بهشو ...

ای بابا   🤤