2777
2789

من قبلا دوتا سقط داشتم بماند که چقد هم ازرطرف خونواده خودم هم از،طرف خونواده شوهر طعنه خوردم.الان باردارم از،اول بارداریم استراحت مطلقم اونم تو شهر غریب تا چهارماهگی اصلا نگفتم پیش کسی که باردارام هرچند که هم مادرشوهرم هم مامانم میدونستن و به رو خودشون نمیاوردن.حالا بعد شش ماه مامانم گفت باید بیام اینجوری بچه وزن نمیگیره تو اصلا شام و ناهارت معلوم نیس.حالام که اومده غذاهاشو نمیتونم تحمل کنم همش نپخته حالا میگم بازم دستش درد نکنه این چند روز همش میگه خونتون گرمه فلان و...هردقیقه پنجره رو باز،میکنه میگه باید خودتو عادت بدی صبح ها میخوابم میگه چه خبره شبا خودتو عادت بده زود بخواب امروزم پا شده رفته واسه خودش بازار چه خری چه من که تنهام.همشم تلفن بازی با بچه های دیگش یا نگاه من میکنه باردارم زتداداشم مشکل داره گریه میکنه یا میگه اگه تو رو به حال خودت میگرفتن بچه میخواستی چیکار بیکاری.چون اون داداشم بچه نداره میگه زندگی اون بهم میریزه تو بچه داری گفتم پاشو برو نمیخوام تنهایی خودم بهتر بود بهشم برمیخوره  میگه من فردا شش،صبح میرم 

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وظیفه ای نداره از شما نگهداری میکنه از سر لطفشونه دوست ندارین بگین بنده ی خدا برن به خونه و زندگی خودشون برسن

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
خیلی بدی استارتر

چرا

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون

حق داری ناراحت باشی 

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

بذا بره عزیزم اصلا ناراحت رفتنش و برخوردن بهش نباش

الان شما و فرشته ت از همه ی عالم مهم ترین

اگه قضیه برعکس بود ،میرف ب زنداداشت میگف بچه ت چی بود دخترم نداره غصه میخوره؟!!!

ول کن این حرفا رو

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.