2777
2789

گریه تو بارداری ممکنه باعث ایست قلبی جنین بشع؟؟یا باعث زایمان زودرس؟؟شماها توودوران بارداری گریه میکردید یا شاد بودید؟

یکی بهم گفت بخاطر گریه بچش ایست قلبی کرده😓

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خدانکنه عزیزم ولی تاثیر مستقیم روی روحیه بچه داره عزیزم البته یکی دوبار اشکالی نداره ولی درکل سعی کن ریلکس باشی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

والا من دو بار بارداریمم از ۹ ماه ۸ ماه و ۲۹ روز گریه کردم 

بچهامم سالمن خداروشکر

ما کوچیکا خدامون بزرگه.....  کاربر سابقم🤕 کاربریمو بعلت شناخته شدن ترکوندم🤣 والا هر اسمی زدم نیاورد چاره ای نداشتم😂

من کل دوران بارداری استرس داشتم و کارمم گریه بود، چون شوهرم رفیق باز شده بود

ولی خداروشکر الان پسرم 9ماهشه و صحیح و سالمه... خیلی خیلی هم مهربون و خنده روئه

خدایا شکرت که همیشه تو سختیا کمکم کردی و تنهام نذاشتی