2777
2789
عنوان

به نظرتون من اشتباه کردم؟

141 بازدید | 12 پست

یکی از دوستانم که از دوران دانشجویی باهمیم، واسم تولد گرفته بود. از س ماه پیش تا الان ۱۰بار تاحالا این جمله رو گفته:واسه ی آدم بی ارزش من فلان قدر خرج کردم! این جمله رو جلو بقیه هم گفته بهم. هربار من سکوت کردم و هیچی نگفتم که حرمت ها شکسته نشه. ولی امروز جلو بقیه گفت باز،و یه چیز بدتر گفت: کادویی ک من گرفتم واست گرون تر از کادوی تو بود!!!! منم سطحی جوابشو دادم چون موقعیت جور نبود بحث کنم. اومدم خونه و تو گروه دوستانمان وویس فرستادم و جوابشو دادم و خواهش کردم دیگ برام قدمی برندارد.

الان بهش برخورده که چراااااا تو گروه گفتم!!!!!! تازه بدهکارم شدم. بهم گفت جلالت نمیکنم دلم رو سکونتی و لفت داد و کلاااا حذف کرد از جاهای دیگ. الان خیلی ناراحتم. میگه به شوخی میگفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای منم مث تو شدم قبلا😥 حرفا و نیش و کنایه خودشون میشه شوخی مال ما میشه توهین🙄 گلم خودتو درگیر نکن بعد چند روز اینم برات کمرنگ میشه 

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
😥😥 هر روز چشم تو چشم هم میشیم

خو بهش چش تو چش بگو منم اون چند بار که تو جمع به قول خودت به شوخی گفتی  از خجالت آب شدم رفتم زمین ولی به رو نیوردم

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
شاید بهتر بود به خودش میگفتی ولی منم ازین ادما خیلی دیدم ک هرچی دلشون بخواد میگن بعد ک ما جواب میدیم ...

مثل خودش رفتار کردم آخه. تو جمع گفت،منم تو جمع گفتم. حالا طلبکار شده