hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 عنوان مامانای باردار تو رو خدا بیاین 81 بازدید | 9 پست من الان نیم ساعتی هس کمر درد دارم دردش یجور متفاوتیه ولی جای دیگم درد نمیکنه فقط کمر درد دارم بنظرتون نشانه ی زایمانه؟؟؟ برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆ 1398/10/03 | 23:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آسمانکوچک عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 1851 آره میتونه باشه حواست رو جمع کن اگه بیشتر شد برو بیمارستان خدایا شکرت لطفا برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
almakhoshgele عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 1855 نمیدونم فقط میدونم از دردت دردم گرفت پروفایلم دخترمه😍
hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 آره میتونه باشه حواست رو جمع کن اگه بیشتر شد برو بیمارستان اخه ن شکمم درد میکنه ن جای دیگم ولی کمرم یجور دردی داره برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆
hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 نمیدونم فقط میدونم از دردت دردم گرفت 😓😢دعا کن واسم برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆
آسمانکوچک عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 1851 اخه ن شکمم درد میکنه ن جای دیگم ولی کمرم یجور دردی داره نگفتم گه حتما نشانه زایمانه شاید باشه دلت بعدا درد کنه در هر صورت تنها نباش خدایا شکرت لطفا برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
almakhoshgele عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 1855 😓😢دعا کن واسم زایمان اولته؟الهی به حق امام حسین زایمانت به نیم ساعت نکشه پروفایلم دخترمه😍
hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 نگفتم گه حتما نشانه زایمانه شاید باشه دلت بعدا درد کنه در هر صورت تنها نباش مرسی❤❤دعا کن واسم تو هم بارداری استرس گرفتم الان میترسم دعام کن🙏🙏🙏 برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆
آسمانکوچک عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 1851 مرسی❤❤دعا کن واسم تو هم بارداری استرس گرفتم الان میترسم دعام کن🙏🙏🙏 نترس چیزی نیست تو دعا کن دخترم سالم بیاد خدایا شکرت لطفا برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 زایمان اولته؟ الهی به حق امام حسین زایمانت به نیم ساعت نکشه اره زایمان اولمه استرس دارم میترسم مررررسی انشالله زایمانم راحت باشه💙💙💙💙 برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆