2777
2789
عنوان

تب بچه

74 بازدید | 17 پست

دوستان بچه ام یک سال و نیمشه 

تب داره استامینفن بهش دادم نمیدونم تونست قورت بده یا نه تاریک بود بعدش کمی خلط از دهنش اومد میخواست بالا بیاره اما نیورد

اگه تبش پایین نیومد میتونم زودتر از چهارساعت شیاف دیکلوفناک بذارم براش؟

نه بابا شیاف دیکلوفناک چیه چه دکتر بازیایی در میاین از خودتون.همون شیاف استامینفن بزن

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی استا میدی شکمش ک‌ پر باشه ممکنه بیاره بالا

شیافو دکتر بهت داده ؟؟

وقتی با استا تب پایین نیومد شیاف میزارن فک کنم

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا

تبش بالا نره چون خدایی نکرده تشنج میکنه

ولی استتمین افن از این غلظا نده

من بلد نبودم بعدا فهپیدم شربتش هس که حجمش کمتره شل تر هم هست

بچه راحت قورت میده

هردو حالتش تلخن 

ولی الان که نداری خیلی حواست بهش باشه پاشویش کن

اتاق رو خنک نگه دار 

سرماش ندیا ! ولی خنک باشه

وقتی استا میدی شکمش ک‌ پر باشه ممکنه بیاره بالا شیافو دکتر بهت داده ؟؟ وقتی با استا تب پایین نیومد ...

نه خریدم تو خونه داشته باشم اگه تبش شدید شد بذارم

اخهدنصفه شب ادم کاری ازش برنمیاد 

تبش بالا نره چون خدایی نکرده تشنج میکنه ولی استتمین افن از این غلظا نده من بلد نبودم بعدا فهپیدم ش ...

باشه الان کمی خنک میکنم

شربتشو ندارم اخه بالای دوساله فک کنم

نه خریدم تو خونه داشته باشم اگه تبش شدید شد بذارم اخهدنصفه شب ادم کاری ازش برنمیاد 

شیاف استا بلار.همون شیاف کوچیک کودکان.من واسه دخترم تب کردنی زودتر از ۴ساعت میذارم تنبش پایین میاد