2777
2789

به قول پدر م بهترین خیرات برای متوفا عمل نیکی هست که از وارثینش سر میزنه

فاتحه و حلوا و خرما فرمالیته ن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم  عکس کاربری تون رو نمی آره موقع تگ کردن باشه

یکی دیگه با نام کاربری یاسمن ۷۰ هست .عضویتش برا سال ۹۴

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
خدا رحمتشون کنه  شما هم یک رگ و ریشه های دیندارانه ای حس می شه تو صحبت ها تون البته ممکنه بردا ...

ممنون

😅آره تا دوسال قبل خیلی متدین بودم🙄 البته چند وقت پیش بعد دوسال تو یه مراسمی دوباره مناسک دینی مون رو به جا آوردم🤗

ممنون 😅آره تا دوسال قبل خیلی متدین بودم🙄 البته چند وقت پیش بعد دوسال تو یه مراسمی دوباره مناسک دی ...

چیز عجیبی نیست 

از بزرگان و عالمان دینی هم چنین کارهایی سر زده که برای مدتی تغییر عقیده دادن 

انشالله که عاقبت به خیر بشیم و راه سعادت رو بیاییم قبل مرگ 

چیز عجیبی نیست  از بزرگان و عالمان دینی هم چنین کارهایی سر زده که برای مدتی تغییر عقیده دادن&n ...

امیدوارم..ولی دلم صاف نیست مثل قبل.دوست دارم شکم به یقین تبدیل بشه حالا یا به سمت دین یا برخلافش

من سعی میکنم انسان باشم.(دیگه نمیدونم چقدر موفقم ها(

بزرگ ترین هدیه هست که من به عنوان یک یادگار صالح و درستکار ازشون تو این دنیا به یادگار مونده باشم و خوبی و مهربونی تو این دنیا گسترش بدم‌. که هر کس رفتارمون دیدم نگه خدا لعنتش کنه بگه خدا رحمتشون کنه با این تربیت فرزند‌. هر موقع بچه هم داشتم سعی میکنم اونم درست تربیت کنم تا اونم همین راه ادامه بده‌. 

مهربان باشیم   

من ازوقتی بابام فوت شدهمه ی کارهای خیری که انجام دادم ومیدم همه روهدیه کردم براش بعدهرنمازم دورکعت نمازمیخونم حتی نمازهایی که به امامان وشهداهدیه میکنم اخرش میگم ثواب اینکارم روبه پدرم هدیه میکنم براش فاتحه کبیره میخونم براش استغفارمیکنم سفره میتکونم بیرون یااستخوانارومیریزم هدیه میکنم چندین بارتوخواب دیدمش توباغ بودیبارم گفت این باغوازتودارم 

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
من ازوقتی بابام فوت شدهمه ی کارهای خیری که انجام دادم ومیدم همه روهدیه کردم براش بعدهرنمازم دورکعت ن ...

احسنت. خدا رحمت شون کنه پدرتان رو و سایه مادرتون مستدام باشه بر سرتون. 

یک نماز دو رکعتی والدین هم هست که خیلی توصیه شده به شما که انقدر کوشا و موفق هستید در این زمینه پیشنهاد می کنم بخوانید ( تو کتاب مفاتیح الجنان یا جستجوی اینترنتی می تونید پیدا کنید.) 

من سعی میکنم انسان باشم.(دیگه نمیدونم چقدر موفقم ها( بزرگ ترین هدیه هست که من به عنوان یک یادگار صا ...

والدین تون فوت کردند ؟ البته که مهم ترین کاری که آدم می تونه انجام بده همین عمل صالحه، ولی خوب مثلا رفتن سر مزار شون، انجام کارهای خیر به نیت و یادبود اونها و...هم خالی از لطف نیست .

احسنت. خدا رحمت شون کنه پدرتان رو و سایه مادرتون مستدام باشه بر سرتون.  یک نماز دو رکعتی والدی ...

ممنونم گلم ٬اره اونم خوندم واسش نمازفرزندبرای والدینه الان دورکعت نمازهدیست رکعت اول بعدحمدسوره قدررکعت دوم حمدو سوره کوثر همینودارم ادامه میدم

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
والدین تون فوت کردند ؟ البته که مهم ترین کاری که آدم می تونه انجام بده همین عمل صالحه، ولی خوب مثلا ...

پدر بزرگ هام اما خیلی روابطمان صمیمی و نزدیک بود... آره اونا رو هم انجام میدیم اما خب بنظرم عمل صالح خیلی مهم هست...

مهربان باشیم