2777
2789

هرهفته حلوا میپزم محاله یادم بره

اشی اگر بپزم برای ثوابش به اسمشون پخش میکنم

قران ونماز براشون میخونم

هرشب قبل ازخواب فاتحه وصلوات براشون میفرستم تقریبا۱۲ساله برام عادت شده

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
هرهفته حلوا میپزم محاله یادم بره اشی اگر بپزم برای ثوابش به اسمشون پخش میکنم قران ونماز براشون میخ ...

خوش به حالش😁

تو دلت پریو میخواد تو دلت پریو میخواد پری تو رو نمیخواد پری تو رو نمیخواد😂😎😆بچه ها این پَریهههه پَریییی شما رو به شلغم قسم به اسم من نگین پِری نگین پریود😐😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر به نیتشون به حیوونا و پرنده ها غذا بده خیلی خوبه

به گربه و سگا غذا بده برا گنجشکا نون یا دونه بریز

تو دلت پریو میخواد تو دلت پریو میخواد پری تو رو نمیخواد پری تو رو نمیخواد😂😎😆بچه ها این پَریهههه پَریییی شما رو به شلغم قسم به اسم من نگین پِری نگین پریود😐😂😂😂
شما حامی محیط زیست و حامی حقوق حیوانات هستید؟

نه😐ربطی نداشت به نظرم

مهربونیه و قطعا خیر تشکر اون زبون بسته ها به امواتتون میرسه

شما حامی محیط زیست و حامی حقوق حیوانات هستید؟

اینکه ایشون گفتن حیلی ثواب داره

مامان من هر کاری بکنه هر کاری میگه ثوابش برای اموات خودش و اموات بی وارث و بد وارث

مثلا آشغال گوشت و پوست مرغ و استخون و ...برای سگ ها میبره

دونه به پرنده ها

ظرف آب براشون

دیگه دعا و خیرات و ...بماند

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

نه😐ربطی نداشت به نظرم مهربونیه و قطعا خیر تشکر اون زبون بسته ها به امواتتون میرسه

نه آخه یه کاربر بودن که نام کاربری شبیه شما داشتن 

فعال محیط زیستی بودن با ایشون اشتباه گرفتم 

بله درسته 

خوبی گم نمی شه 

خیر یکی دیگه اس  سلام هم نکردم  چی شد معترض بودید  این تاپیک قفله اما نظری ندادید&n ...

سلام

پس چرا تو اعلان هام بود؟

دیگه حسش نبود

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿